Mersin'de genç iletişimcilerin mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Mersinde genç iletişimcilerin mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 11:17

Mersin'de genç iletişimcilerin mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

MERSİN Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitim gören geleceğin iletişimcileri mezun oldu.
İletişim Fakültesi tarafından yeni hazırlanan ‘Mersin Üniversitesi Tanıtım Filmi’nin izletilmesiyle devam eden törende bir konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Duruel Erkılıç öğrencilere seslenerek, "Üniversiteye başladığınız ilk günle, hedeflerinizin belirginlik kazandığı bugün arasında çok farklılık var. Burada geçirdiğiniz süre boyunca kendinizi akademik olarak geliştirdiniz, bilgi ve becerilerinizi arttırdınız, entelektüel bir birikim oluşturdunuz. Bildiğiniz gibi, toplumları ileri götürenler bir şey olanlar değil, bir şey yapanlardır. Sizler burada; bir şey yapmak, bir şey üretmek konusunda donanım kazandınız. Bunları gerçekleştirmenizde sizlere emek veren herkese teşekkür ediyor, sizi kutluyorum" dedi.
İletişim Fakültesi öğrenci temsilcisi Sinem İspir ise bir iletişimcinin, her zaman dinamik ve meraklı olması gerektiğini belirterek, "Biz iletişimciler, hangi alanda çalışırsak çalışalım bilgiyi topluma en yalın ve doğru haliyle sunmak temel sorumluluğumuz olacak. Üniversite yaşamımız boyunca bize emek veren hocalarımıza ve her zaman yanımızda olan ailelerimize teşekkür ederim" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, fakültelerinde dereceye giren öğrenciler Burcu Güler ve Ayyüce Yılmaz’a Dekan Prof.Erkılıç tarafından belge ve ödülleri takdim edildi. Törenin sonunda İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerine, hocaları tarafından temsili diplomaları verildi.

Prof.Dr.Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Senem Duruel Erkılıç, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Aslıhan Doğan Topçu ve Yrd.Doç.Dr. Ahmet Taylan, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof.Dr.Yusuf Gürhan Topçu, Gazetecilik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Berna Arslan, fakültenin öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.

MERSİN, (DHA)
(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!