Mersin'de fırınlara denetim

Güncelleme Tarihi:

Mersinde fırınlara denetim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 14:38

Mersin'de fırınlara denetim

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin merkez ilçelerinde bulunan fırınlar ve unlu mamul imal eden iş yerlerinin denetimini yaptı.
Zabıta ve Gıda Denetim Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü kontrollerde, Akdeniz İlçesi'nde yer alan fırınlar ve unlu mamul imal eden işyerlerinin ruhsat, sağlık kuralları, ortam hijyeni, ekmek gramajı ve etiket kontrolü, personel kıyafetleri denetlendi.
Fırını denetlenen iş yeri sahibi Ömer Erden, rutin olarak yapılan denetimlerin hem iş yeri sahipleri açısından hem de halkın sağlığı açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Bu denetimler bizim açımızdan oldukça önemli. Çünkü bu denetimler sayesinde iş yerlerimizin temizliği, ekmeğin gramajı ve hijyeni kontrol ediliyor. Bu sayede halkımız temiz ve sağlıklı ekmekler tüketebiliyor. Biz bu denetimlerden memnunuz" dedi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin önümüzdeki günlerde; Akdeniz, Toroslar, Mezitli ve Yenişehir İlçelerindeki fırınların ve unlu mamul imal eden iş yerlerinin denetimlerini yapacağı açıklandı.

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!