Mersin'de Çocuk Festivali coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Mersinde Çocuk Festivali coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 13:59

Mersin'de Çocuk Festivali coşkusu

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilkini düzenlediği Mersin Çocuk Festivali ile Mersinli çocuklar ve ailelerini unutulmaz bir festivalle buluşturdu.
İki gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan fuar alanında çeşitli etkinliklerle eğlenen çocuklar, festivalde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşadı. CNR EXPO Fuar Alanı'nda 22-23 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen 1. Mersin Çocuk Festivali'nde çizgi film kahramanlarının yer aldığı maskot ekibi, karnaval ekibi, palyaçolar ve geniş oyun alanları ile eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar, festivalde doyasıya eğlendi. Ayrıca stant görevlileri tarafından festivale katılan çocukların yüzleri boyandı.
Festivalde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'i çocuk dostu kent yapmaya söz verdiklerini belirtti.
Kocamaz, "Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız için Mersin'de birçok sosyal proje ve etkinlik gerçekleştirdik. Bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkini düzenlediğimiz 1. Mersin Çocuk Festivali'ni çocuklarımız için hayata geçirdik. Festivale ilginin yoğun olduğunu görüyoruz. Aileler, özellikle çocuklarımız burada çok mutlu oldular, doyasıya eğlendiler" dedi.

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!