Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Tour of Mersin start aldı

Güncelleme Tarihi:

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Tour of Mersin start aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 13:42

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Tour of Mersin start aldı

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR, (MERSİN), (DHA)- MERSİN'de bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Tour of Mersin Anamur İlçesinden start aldı.
Kaymaksam Cengiz Cantürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet  Türe, sporcular ve vatandaşların katıldığı törenin ardından sporcular ve ülkeleri tek tek protokol önüne çağırılarak tanıtıldı.
Anamur Belediye Başkanı Türe, sporculara ‘Anamur muzu yiyen kazanır’ diyerek kasalarla muz ikram etti. Startı ise Kaymakam Cengiz Cantürk verdi. Startın verilmesi ile birlikte pedal basan sporcular birincilik için mücadele etti. Özellikle tırmanışta zorlanan sporcular, kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Gülnar İlçesi yanışlı mevkiinde bitecek. Yarış, ikinci gününde Aydıncık İlçesinden start alıp merkez Mezitli İlçesi Soli Pompeiop'de, üçüncü gününde Tarsus İlçesinden başlayıp merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Özgecan Aslan Barış Meydanında, som gün ise yine Özgecan Aslan Barış Meydanında başlayıp burada sona erecek.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!