Mersin Ramazan ayına hazır

Güncelleme Tarihi:

Mersin Ramazan ayına hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 13:42

Mersin Ramazan ayına hazır

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Aşhanede iftar yemekleri için son hazırlıklar yapılırken, camiler gül suları ile temizlendi.
Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi'nin, Ramazan ayında iftar sofralarına hizmet vereceği belirtildi. Açıklamada şu bilgiler yer aldı:
"Aşhane, 15 personeli ile merkez ve ilçelerde kurulacak iftar sofraları için Ramazan ayı boyunca yaklaşık 200 bin adet iftar yemeği hazırlayacak. Aşhane’ye gelerek iftarlarını açmak isteyen ve evine yemek götürmek isteyen vatandaşlar için günlük 5 bin kişilik iftar yemeği yapılacak. Ramazan ayı boyunca her gün Ulu Çarşı Meydanı’nda, Akdeniz Zeki Sabah İlkokulu’nda ve 9-24 Haziran tarihleri arasında Toroslar Anadolu Lisesi’nde kurulacak iftar sofraları için günlük 4 bin kişilik iftar yemeği Aşhane tarafından çıkarılacak."
Öte yandan Ekmek Fabrikası (MER-EK) da Ramazan ayı için hazırlık yaptı. MER-EK, geleneksel Ramazan pidesi üretecek. 500’er gramlık susamlı ve çörek otlu pideler 1.20 liradan satılacak. 

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!