Mersin Mobilya Fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Mersin Mobilya Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 13:40

Mersin Mobilya Fuarı açıldı

Haberin Devamı

MERSİN'de bu yıl 11'inci kez düzenlenen mobilya fuarı kapılarını açtı.
CNR EXPO Fuar Merkezi'ndeki açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafttin Aşut, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Hakan Kayacı ve davetliler katıldı.
70 firma ve 200’e yakın markanın yer aldığı, 15 bin metrekarelik alanda 3 holde düzenlenen fuara bu yıl 50 bin ziyaretçi bekleniyor. Ev ve ofis mobilyaları, ev aksesuarları, bahçe ve yazlık mobilyaları ile mobilya yan sanayi ürünlerinin sergilendiği fuarda, Mersin’in yanı sıra Adana, Kayseri, Bursa, İzmir, Hatay, Gaziantep, İstanbul, Denizli, Karaman, Zonguldak’tan sektör temsilcileri yer alıyor. 14 Mayıs'a kadar açık kalacak fuar, Azerbaycan, Irak ve Ortadoğu ülkelerinden gelecek alım heyetleri de ağırlayacak.  
PAZARLAMA ADINA ÖNEMLİ BİR FUAR
Fuarın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şunları söyledi:
"Mersin’in geleceğinden umutluyuz. Önemli olan bir ortak paydada Mersinlilik ruhu etrafında birleşip, geleceğe yönelik projeleri hep birlikte yönetmemiz. Mobilya imalatçısının sektörel sanayi sitesi kurulması yönündeki talebi vardı. 1/100 binlik Çevre Düzeni Planı 3 Nisan tarihi itibariyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Şu anda plan askıda bulunuyor. Belki bu plan, ihtisas sahibi sanayici arkadaşlarımızın sorununun çözümüne vesile olacaktır."
Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek stantları gezdi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!