Mersin İY'de yönetim şoku

Güncelleme Tarihi:

Mersin İYde yönetim şoku
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 18:55

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, kasım ayında yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Kahramanlı, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığı ziyaretin ardında düzenlenen basın toplantısında, kendi imkanlarıyla kulübü bugüne kadar adeta sırtında taşıdığını, genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını ifade etti.

Mersin İYde yönetim şoku


Kulübe hizmet ettiği dönemde hiçbir zaman beklenti içinde olmadığını vurgulayan Kahramanlı, "Parayı bir tarafa bırakın, ben Mersin İdmanyurdu'nun stresinden dolayı basının önünde kalp krizi geçirdim. Mal da verdim, para da verdim ama canımı da verdim. Bir kalbim vardı onu da verdim" diye konuştu. Zor dönemlerde görevi bırakıp kaçmadığını, aksine zoru başaran bir başkan olduğunu anlatan Kahramanlı, "Kendi imkanlarımla bugüne kadar bu kulübü kendi sırtımda tek olarak taşıdım ama bugün diyorum ki, ben artık yoruldum. Maddi olarak yoruldum. Artık sağlığım da buna el vermiyor" ifadelerini kullandı.

"Ben bu saatten sonra yokum" diyen Kahramanlı, şöyle konuştu: "Diyorlar ki 'Ali Kahramanlı'nın alacağı var'. Evet alacağım var ama ben şu an para istemiyorum. Bir babayiğit varsa çıksın. 10 milyon lira kasaya koysun. Bu takımı alsın ve bundan sonra da bu takımın kimseye ihtiyacı olmaz. Bu kulübün çok büyük bir borcu yok. Toplarsan 50-60 milyon lira gibi bir borcu var ama bugün birisi çıkıp bu kasaya 10 milyon lira koyarsa bu kulüp kendi kendini amorti eder ve devam edip gider. Ben bu saatten sonra bu işi tek başıma yapmayacağım ama destek verin, sahip çıkın yapayım. Ben bu saatten sonra kendi imkanlarımla burada kulüp başkanlığı yapmam. Bunu net ve açık bir şekilde söylüyorum. Yarın çok geç olabilir."

Mersin İYde yönetim şoku



Kasım ayındaki olağanüstü genel kurulu anımsatan Kahramanlı, "14 Kasım'da olağanüstü genel kurulumuzu yapıyoruz. O gün oraya gitmeyeceğim çünkü ben aday değilim. Aday olmadığım yerde olmam. Oraya gitmeyeceğim. O gün orada bir aday, bir başkan çıkmazsa, bir gün sonra bu takımı siz burada bulamazsınız. Hepsi dağılır gider" şeklinde görüş belirtti.

Futbolcuların iki gün önce para alamadığı için antrenmana çıkmak istemediğini bildiren Kahramanlı, takıma ödemeyi kendisinin yaptığını kaydetti.

Kulüpten 18 milyon lira alacağı olduğunu bildiren Kahramanlı, alacağı için 15 milyon lirayı dahi kabul edeceğini sözlerini ekledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!