Mersin İdmanyurdu'ndan engelli basketbolculara destek

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdundan engelli basketbolculara destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 11:44

- Kırmızı-lacivertli futbolcular, tekerlekli sandalyeye oturarak Mersin Engelliler'le maç yaptı

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun futbolcuları, tekerlekli sandalyeye oturarak Mersin Engelliler'le basketbol maçı yaptı.

Kırmızı-lacivertli futbolculardan Murat Ceylan, Enes Sığırcı, Berkan Afşarlı, Efe Özarslan ve genel menajer Kerem Atılmaz, basketbol için özel tasarlanmış tekerlekli sandalye ile basketbol maçına çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın taktik verdiği oyuncular, Mersin Engelliler'le kıyasıya mücadele etti.

Futbolcular başlangıçta tekerlekli sandalyeyle top sürmekte zorlansa da dakikalar ilerledikçe alıştı. İlginç anların yaşandığı karşılaşma sonunda her iki takım oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Futbolcu Özarslan yaptığı açıklamada, farklı bir deneyim yaşadıklarını belirterek, engelli basketbolcularla maç yapmaktan keyif aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Mersin Engelliler'in antrenörü Özen Panayır ise 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında böyle bir maç organize ettiklerini belirtti. Panayır, engellilere sadece bir gün değil, her zaman farkındalık yaratmak istediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!