Mersin İdmanyurdu'ndan CSKA Sofya'ya ödeme

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdundan CSKA Sofyaya ödeme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 14:46

- Kırmızı-lacivertli kulüp, küme düşürülme iddialarına da konu olan 664 bin avro borcunu eski futbolcusu Spas Delev’in kulübü CSKA Sofya’ya ödedi - Mersin İdmanyurdu transfer yasağıyla ilgili CAS'a yaptığı itirazın sonucunu bekliyor

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, FIFA'nın küme düşürme cezası verebileceği iddialarına konu olan 664 bin avro borcunu, eski futbolcusu Spas Delev’in kulübü CSKA Sofya’ya ödedi.

Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Erdem, AA muhabirine, Delev'le ilgili tüm borçların kapatıldığını belirterek, puan silme dahil herhangi bir ceza durumunun söz konusu olmadığını belirtti.

Eski kaleci David Bicik'in alacakları nedeniyle FIFA'nın takıma getirdiği transfer yasağının kalkması için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yapılan itirazın ise 22 Ocak'ta karara bağlanacağını anımsatan Erdem, Bicik'in de alacağı kalmadığını ve kendisinin de bu yönde mahkemeye bilgi vereceğini söyledi.

Erdem, takımın ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüğünü ifade ederek, "22 Ocak'a kadar Belek'te kamp yapacağız. Bu süre içinde 2 hazırlık maçı oynayacağız. Kamp sonrası ise Başakşehir ve Beşiktaş maçları için İstanbul'a gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Geçen yıl kasımda yurtdışında bazı gazetelerde, Spas Delev’in kulübü CSKA Sofya’ya olan borçtan dolayı FIFA'nın Mersin İdmanyurdu'na küme düşürme cezası verebileceği yönünde haberler çıkmış, kulüp başkanı Ali Kahramanlı haberin asılsız olduğunu, borcu ödeyeceklerini bildirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!