Mersin İdmanyurdu-Ümraniyespor maçı soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu-Ümraniyespor maçı soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 00:07

Mersin İdmanyurdu-Ümraniyespor maçı soyunma odaları

Haberin Devamı

İbrahim MAŞE/MERSİN, (DHA) - MERSİN İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Alaattin Gülerce, "Üzgünüz, söyleyecek fazla bir şey yok. Bu kendi sahamızda oynadığımız hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu" dedi.
Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Alaattin Gülerce, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Üzgünüz, söyleyecek fazla bir şey yok. Bu kendi sahamızda oynadığımız hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. İlk 45 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. 4-5 net pozisyon bulduk ancak değerlendiremedik. İkinci 45 dakikada rakibin ilk ciddi atağında gol yedik. Onu çevirmek için arkadaşlar elinden geleni yaptı. Son vuruşlardaki beceri eksikliğimizle maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu. Yine bu takımı düzeltecek yine bu takımı düzlüğe çıkaracak bu arkadaşlar. Hem kendimizi hem futbolcu arkadaşlarımızın önce bu psikolojik ortamdan çıkartıp takımı yukarılara çıkarmak için bir an önce ne gerekiyorsa yapacağız. Üzgünüz, söyleyecek fazla bir şey yok. Bu kendi sahamızda oynadığımız hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Mersin camiasından kendi adımıza özür dileriz. Bir an önce telafi yolunu arayacağız" dedi.
Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, "Zorlu bir maçtı. Hem rakibimiz hem de bizim için 6 puanlık bir maça çıktık. Stratejik olarak doğru oynadık, futbolun doğrularını daha çok yaptık. Planlamamız ilk yarı gol yemeden tamamlayıp özellikle ikinci yarı rakibimizin üzerimize gelmesini planlayıp, böyle goller bulmaktı. Nitekim planladığımız gibi işledi. Bu anlamda oyuncularımızı tebrik ediyorum. Üst düzey mücadele ediyoruz. Özellikle son 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti var. Dolayısıyla oyuncularım bu mücadeleleriyle bu sonuçları hak ediyorlar. Gerçekten tebrik ediyorum. Mersin İdmanyurdu'nu da tebrik ediyorum. Bugün hakikaten üst düzey mücadele ettiler, çok istediler. Hatta bazı tepkiler vardı bence o tepkileri hak etmiyorlar. Çok mücadele ettiler bizi de çok zorladılar. Zaman zaman pozisyonlara da girdiler ama kazanan biz olduk. Biz emin adımlarla gidiyoruz. Rehavete kapılmadan ki öyle bir takımımız ve lüksümüz yok. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!