Mersin İdmanyurdu Sivas’a hazır

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu Sivas’a hazır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 11:42

Mersin İdmanyurdu Sivas’a hazır

Haberin Devamı

 


Ali Ekber ŞEN / MERSİN, (DHA)-YAŞANAN maddi kriz nedeniyle transfer tahtasının açamayarak yeni bir olağanüstü genel kurul sürecine giren Mersin İdmanyurdu, evinde karşılaşacağı Sivasspor maçına galibiyet parolasıyla çıkacak.
Teknik direktör Yusuf Şimşek'in transfer yasağının kalkmamasını öne sürerek görevinden ayrılmasından sonra göreve gelen teknik sorumlu Memduh Özbalta, hafta içinde yoğun bir çalışma temposuyla Sivas maçına hazırlandıklarını söyledi. 2-1 yenildikleri Yeni Malatyaspor ve 0-0 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçlarında özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları atak futbolun yanında, futbolcularının hırsı ve üstün kazanma hırsının ön plana çıktığını hatırlatan Özbalta, Sivas maçından 3 puanla ayrılmalarının hayati önem taşıdığını belirtti.
KÖTÜ GİDİŞATA SON VERECEĞİZ
Futbolcuların deplasmanda sergiledikleri üstün mücadele anlayışı ve kişilikli futbollarını Sivas önünde de tekrarlayacaklarına inandığını vurgulayan Özbalta, "Sivas karşısında alacağımız galibiyetle zor günler geçiren camiamız açısından da son derece önemlidir.
Futbolcu kardeşlerime inancım son derece büyük. Bu maçta alacağımız bir galibiyet yeni bir başlangıç olacak. Tüm taraftarlarımızın da bu önemli puan mücadelesinde takımlarını yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. En zor şartlarda bile takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımızın bize vereceği destek gücümüze güç katacaktır"
MERSİN'İN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR
Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'de daha önce 8 kez karşı karşıya geldiği Sivas spor karşısında üstün olan taraf olurken, TFF 1.Ligde 10'cu kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşmayı Sivas 6-0 kazanmıştı. Geride kalan maçlarda Sivasspor 2, Mersin İdman Yurdu ise 3 kez galibiyet elde ederken 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Yiğidolar rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.
OTOBÜSLER TARAFTAR TAŞIYACAK
Öte yandan Genç Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği'nde yönetim değişikliği yaşanırken başkanlığa Ümit Yavuz Kettaş getirildi. Mersin İdman Yurdu'nun ateşli taraftar grubu şeytanların derneği olarak bilinen Genç Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği'nin organizasyonunda taraftarların Sivas maçına götürülecek. Pazar günü Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde toplanacak taraftarları 14.00'ten itibaren Büyükşehir Belediyesi'nin otobüsleri ücretsiz taşıyacak. Kırmızı Şeytanlar taraftar gurubu, Sivas maçında takımlarına 90 dakika boyunca destek verecek.
Cezalı futbolcunun bulunmadığı Kırmızı Lacivertlilerde sakatlığı süren Nurullah'ın Sivas maçı kadrosunda yer alamayacağı öğrenildi.
Mersin Stadyumu'nda 16.00'da oynanacak Mersin İdman Yurdu-Sivasspor maçını Hakan Ceylan yönetecek.

AŞ(BK)(28.1.2017,FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!