Mersin İdmanyurdu’nda görev dağılımı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu’nda görev dağılımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 01:30

MERSİN İdmanyurdu’nda 16 Mayıs’ta yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Ali Kahraman, yönetimde görev dağılımı yaptı.

Haberin Devamı

Başkanı Ali Kahramanlı, Başkan Yardımcısı M.Özgür Sanal, ikinci Başkan Senan İdin, Başkan Vekili ve Taraftar Sorumlu Üye Hikmet Kaya, Asbaşkanlar Beşir Acar, Şerafettin Kadooğlu, Metin Yıldıran, Genel Sekreter Adem Serin, Mali İşlerden Sorumlu Üye Sedat Aydöner, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, Hukuki İşler Sorumlusu İlkay Mahanoğlu, Basın Sözcüsü (Stad ve Kulüp Yönetimi) Ayhan Erdem, Amatör Şubelerden ve Altyapıdan Sorumlu Üye Hikmet Kaya, Reklam Sponsorluk Pazarlama ve Kaynak Oluşturmadan Sorumlu Üye Alper Nusret Canözkan, Tesis Kazandırma Yatırım ve Projelerden Sorumlu Üye Mustafa Yüksel Güngör.

Mersin İdmanyurdu’nu daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü veren Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, "Büyük Mersin İdmanyurdu için çalışmalar yapacağız. Allah utandırmasın. İyi bir genel kurul geçti. Genel kurullar, hizmete dönüşmesi için yapılan yarış. Çekişmeli ve heyecanlı kongre oldu. Çok çalışacağız. Amacımız Mersin İdmanyurdu’na hizmet olacak. Yıllardır hayal ettiğimiz, rüya dediğimiz ve kimsenin yapamadığı tesisimizin hazırlıkları, valimizin ve belediye başkanımızın önderliğinde devam ediyor. Bugüne kadar bu tesisle ilgili zaman zaman yönetim kurulu arkadaşlarımızla çok çalıştık ama maalesef birileri engel oldu, taş koydu ve biz bunu yapamadık. Ama bugün başta sayın valim ve belediye başkanımız kararlı bir şekilde buna el koydu. İnşallah çok kısa bir süre içinde bu tesisin temelini atacağız. Bu rüyayı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sezon, ilk yapacağımız iş bir an önce tesisimiz temelini atıp bitirmek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!