Mersin İdman Yurdu'nda 2 şok birden

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdman Yurdunda 2 şok birden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 17:00

Ligde cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Mersin İdman Yurdu'nda futbolcular, alacakları ödenmediği için dün akşamki antrenmana çıkmama kararı aldı. Boykotun ardından tesislerden ayrılarak evine doğru yola çıkan Mersinli futbolcu Mehmet Taş trafik kazası geçirdi.

Haberin Devamı

Mersin Metro mağazası civarında bir araba ile çarpışan Taş'ın aracının kazanın etkisiyle hasar gördüğü, sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Mersin İdmanyurdu'nda uzun süredir alacakları ödenmeyen futbolcular dün akşam yapılan idmana çıkmama kararı alarak yönetimi boykot etti.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da öğle saatlerinde Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyerek, yaşadıkları sorunları anlattı. Yönetime çok sert uyarılarda bulunan Korkmaz, şunları söyledi:

Mersin İdman Yurdunda 2 şok birden
"Takımı fiziksel ve taktiksel olarak hazır hale getirmemize rağmen, geldiğimiz günden itibaren takımın içindeki ekonomik problemler, bugün itibariyle üst noktaya çıkmıştır. Bundan dolayı oyuncularımızı mental olarak müsabakaya hazırlamakta zorlanıyoruz. Biliyoruz ki, başkanımız sürekli olarak bu yolda tek başına yalnız kaldığını, destek görmediğini defalarca kamuoyunun önünde dile getirmiştir. Ama şartlar ne olursa olsun, oyunculara verilen vaatlerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu dakikadan itibaren oyuncularımın izleyeceği yolu biz de takip edeceğiz."

Haberin Devamı

Korkmaz, yazılı metin üzerinden yaptığı açıklama sonrası, soru almayacağını belirterek toplantıdan ayrıldı.

Mersin İdman Yurdunda 2 şok birden

BAŞKAN KAHRAMANLI: SADECE YÖNETİM Mİ HATALI? YA FUTBOLCULAR
Futbolcuların alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek antrenmana çıkmadığı Mersin İdmanyurdu'ndabaşkan Ali Kahramanlı da konu hakkında bir açıklama yaptı ve futbolcuları eleştirdi.

Kahramanlı, bu hafta futbolculara ödeme yapma konusunda söz verdiklerini ancak beklemedikleri gelişmeler yaşandığını, şu an itibarıyla futbolcuların 3 maaş alacağı bulduğunu bildirdi. Sezona kötü başladıklarını, ekonomik sorunların da beraberinde geldiğini aktaran Kahramanlı, sorunun çözümü için kent protokolünün de çaba sarf ettiğini söyledi.

"BİZE ŞANTAJ YAPMASINLAR"
Ödemelerin mutlaka yapılacağını vurgulayan Kahramanlı, şunları söyledi: "Futbolcular bugün antrenmana çıkıp Fenerbahçe maçına güçlü bir şekilde hazırlansalar, bu şehir de 'Bak çocuklar işini yapıyor biz de çıkalım bu futbolcular için ne gerekiyorsa yapalım' derdi. Antrenmana çıkmamakla bunlar çözülmez. Bu sadece zarardır. Futbolcunun böyle antrenmana çıkmaması, tehdit, şantaj olarak bunlar doğru değil. Çıkacaklar onlar aslanlar gibi antrenmanını yapacaklar.Burada sadece yönetim mi hatalı? Futbolcunun burada hatası yok mu? 3-5 maç alsalardı bunlar olmayacaktı."


 

BAKMADAN GEÇME!