Mersin GİAD üyeleri bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Mersin GİAD üyeleri bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 12:49

Mersin GİAD üyeleri bir araya geldi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) üyeleri, dernek binasında gerçekleştirilen Genişletilmiş Üye İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, üyelerin birbiriyle kaynaşması ve üyeler arasındaki ticari ve sosyal ilişkinin gelişmesi için neler yapılabileceğini tartışmak için bir araya geldiklerini belirterek, bu ilişkinin daha da gelişmesi ve tüm üyelere yayılması gerektiğini söyledi. Üyeler arasındaki komisyonda inşaat sektörünün ticari ilişki anlamında öne çıktığını ifade eden İzol, diğer komisyonların da bu şekilde bir ilişki içerisinde olmaları gerektiğini dile getirdi.
İstişare toplantılarının üyeler için önemli olduğunu kaydeden İzol, "Amacımız dernek ile ilgili düşünceleri, yapılması gereken faaliyetleri, organizasyonların nasıl ve ne sıklıkta yapılması gerektiğini, aile olgusunu nasıl geliştirebileceğimizi tartışmaktır. Bu yüzden hepinizin duygu, düşünce ve fikirlerine ihtiyacımız var" dedi.
Daha sonra söz alan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin yetersiz kaldığını bu nedenle de daha geniş kapsamlı ve önemli projelere imza atmak istediklerini söyledi.
Daha sonra Mersin GİAD 2’nci Dönem Başkanı Abbas Taşdemir, eski başkanlardan Mehmet Alper Gürsoy ve Kurucu Başkan Mehmet Karalar birer konuşma yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!