Mersin Çocuk Üniversitesi, Hatıra Ormanı oluşturuldu

Güncelleme Tarihi:

Mersin Çocuk Üniversitesi, Hatıra Ormanı oluşturuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 10:51

Mersin Çocuk Üniversitesi, Hatıra Ormanı oluşturuldu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Çocuk Üniversitesi, Hatıra Ormanı oluşturdu.
Etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Mazmancı, Mersin Çocuk Üniversitesi Koordinatörü Soner Yurttaş, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 
Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilen alana, Yenilikçi Öğretim Uygulamaları Pilot Çalışması Proje Sınıfı öğrencileri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden gelen öğrenciler tarafından fidanlar dikildi.
Çocuk Üniversitesi'nin temel amacının çocuklara üniversite ile etkileşim içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Koca, "Üniversite, yaşayarak ve eğlenerek, bilimsel ve eleştirel düşünme, yaratıcı olma, yargılama, sorgulama, soru sorma, merak duyma, sorun çözme gibi temel yaşam becerilerini kazandırmak için onları erken yaşta bilimin ve sanatın eğlenceli yüzü ile tanıştırmayı hedefliyor. Sürdürülebilir bir yapılanma oluşturma hedefimize hizmet edecek ve gelecek nesillere aktarılacak hatıra ormanının oluşmasında katkı veren bütün kurum ve kişilere teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!