Mersin Barosu’ndan Cumhuriyet Resepsiyonu

Güncelleme Tarihi:

Mersin Barosu’ndan Cumhuriyet Resepsiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:53

MERSİN BAROSU, CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA CUMHURİYET RESEPSİYONU DÜZENLEDİ. MERSİN BAROSU BAŞKANI ALPAY ANTMEN VE YÖNETİMİNİN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI RESEPSİYONDA AVUKATLAR BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADI.

Mersin Barosu, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet resepsiyonu düzenledi. Resepsiyonda avukatlar bayramı birlikte kutladı.
Baro Lokali’nde gerçekleştirilen resepsiyona avukatların yanı sıra kent protokolü de yoğun katılım gösterdi. Canlı müzik dinletisinin yapıldığı resepsiyona Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve yönetimi ev sahipliği yaptı.
Gecede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine ilişkin kısa bir konuşma da yapan Başkan Antmen, 29 Ekim 1923’ün karanlığa karşı başkaldırı, ulusal onur ve sonu olmayan bir başlangıç olduğunu vurguladı. Türkiye’nin karanlığa sürüklenmek istendiğini ve zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Antmen, “Yargı bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü, insan hakları ve demokrasi anlamında ciddi sıkıntılarımız var. Ancak biz Mersin Barosu olarak zapt edilmez bir kale olarak sadece ve sadece halkımız, demokrasi, insan hakları ve Cumhuriyet için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Cumhuriyet kazanımlarını daha ileriye taşıyacak, aydınlık geleceğin yılmaz bekçileri olacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!