Merkür geri gidiyor, iletişim tekliyor!

Merkür, 20 Temmuz’a kadar Yengeç burcunda gerilemeye başlıyor.

Haberin Devamı

Bu bir aylık süreçte iletişim sorunları (ulaşılamayan telefonlar, bilgisayar problemleri, bankalarda ya da call center’larda çalışmayan sistemler vb.), mekanik ve elektronik aletlerde problemler, yanlış anlaşılmalar, yolda veya seyahatlerde aksilikler (çifte rezervasyon, uçuş rötarları v.b) kendini gösterebilir.
Ancak Yengeçler, Jüpiter sayesinde bugünden itibaren önümüzdeki bir yılın en şanslı burcu olacak.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları


KOÇ
Bugün Yengeç burcuna giren Jüpiter, aile, ev ve gayrimenkul konularında size şans getirecek. Anıların ya da alışkanlıkların yükünden arınabilir, yeni bir eve taşınabilir, evinizi yenileyebilir, satabilir veya kiralayabilirsiniz.

BOĞA
Yengeç burcuna geçen Jüpiter nedeniyle; araştırmalar yapmak, kendinizi geliştirmek, yeni fikirlerin peşinden gitmek, patent almak ya da buluş ve keşiflere imza atmak için uygun günlerde olacaksınız.

Haberin Devamı

İKİZLER
Yılın ilk yarısında kariyerinizi ilerletmek ya da ilişkilerinizi geliştirmek için attığınız tohumlar, Yengeç’e geçen Jüpiter nedeniyle 2014 Temmuz’una kadar meyve vermeye başlıyor. Başarınızı şekillendirecek şey, ekstra gayretleriniz ve çalışmalarınız olacak. Maddi şanslar ve fırsatlar sizinle.

YENGEÇ
Burcunuza geçen şans gezegeni Jüpiter, bir yıl boyunca fırsat ve şansları ayağınıza kadar getirerek en mücadeleci ve zor ortamlarda dahi kazanan taraf olmanıza yardım edecek.

ASLAN
Yengeç burcuna geçen Jüpiter nedeniyle; 2014 yılının temmuz ayına kadar farkındalığınız artıyor, sezgileriniz kuvvetleniyor. İçsel huzurunuzu artırmanın yollarını bulabilir, sağlığınızla ilgili olumlu adımlar atabilir veya gizli işler kanalıyla başarı yakalayabilirsiniz.

BAŞAK
Yengeç burcuna geçen Jüpiter nedeniyle bir yıl boyunca, yeni ve yararlı kişilerle tanışabilir, yeni bağlantılar kurabilir, yeni çevrelere girebilirsiniz. Ya da değerinizi bilecek ve size destek olacak arkadaşlar edinebilirsiniz.

TERAZİ
Kariyer evinize geçen Jüpiter, Temmuz 2014’e kadar iş yaşamınızda ve kariyerinizde parlak bir döneme vesile olabilir. İmajınızı güçlendirebileceğiniz türlü şans ve fırsat yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP
Burç değiştiren Jüpiter, önümüzdeki bir yıl boyunca sizi uluslararası ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, uzun mesafeli yolculuklar, dış ticaret, bilişim, medya ve eğitim konularında yılın en şanslı burçlarından birine dönüştürüyor.

YAY
Yengeç burcuna geçen Jüpiter nedeniyle, ortak kaynaklar ve hukuki konularda şanslı olacaksınız. Eşinizin maddi durumu ve gelirlerindeki kalıcı artış, çözümlenmemiş mal mülk olaylarında fırsatlar, krediler, burslar, sponsorluk ilişkileri, tazminat, miras, prim ve komisyonlar gibi konularda 2014 yılının ortalarına kadar en şanslı burçsunuz.

OĞLAK
7’nci evinize giren Jüpiter, eşiniz, işbirlikleriniz, ortaklıklar ya da diğer ikili ilişkiler kanalıyla hayatınıza taşınacak şansları akla getiriyor. Size hem öğretmenlik hem de ortaklık yapan kişiler, kişisel gelişiminize faydalı olabilirler. Şanslı evliliklerin, şanslı ortaklıkların ya da işbirliklerinin gündeme taşınacağı 12 aylık sürece geçiş yapıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA
Temmuz 2014’e kadar, şansınız iş hayatı ve sağlık başlıklarında öne çıkıyor. İşinizde daha verimli çalışma koşulları elde edebilir, yeteneklerinizi gözden geçirip en iyi şekilde kullanıma hazır hale getirebilir, yaptığınız işten tatmin sağlayabilirsiniz.

BALIK
2014 yılının temmuz ayına kadar aşk hayatı, yaratıcı projeler ve çocuklarla ilgili konularda en şanslı burçlardan birisiniz. Yeni bir aşk, mevcut ilişkinizde gelişme, size sevildiğinizi hissettirebilecek kişiler, çocuklarınızın hayatında sizi mutlu edecek gelişmeler sizi bekliyor.

Yazarın Tüm Yazıları