Merkür burç değiştiriyor

Bugün önemli değişiklikler için hazırlık yapılabilir. Duygular yerine katı gerçeklerin zorlayıcı baskısı önem kazanacak ve olaylara gerçekçi açıdan bakılacak.

Meydana gelen olaylar, bilinen gerçeklerin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarabilir ve geçmişin karanlıklarında kalmış bilgiler ve belgeler şimdiye kadar kabul görmüş yorumların değişmesine neden olabilir. Bunun sonucunda ortaya çıkan karışıklıklar dünyaya yeni bir bakış açısı kazandıracak. Gecenin ilerleyen saatlerinde Merkür burç değiştirecek ve Oğlak burcuna girecek.

MEKTUPLAR

n RUMUZ: SÜMBÜLE

"Merkür ve Sağlık" başlıklı yazınızı okuyunca, sanki dualarıma karşılık almışım gibi oldu. 1965 Ekim’inde ders yaparken okulda aniden işitme kaybı oldu ve öğretmenin konuşmalarını anlayamadım. Doktor doktor dolaştık, sonuç alamadık. Ramazanda Ankara’da Hacetepe’ye gittik. Kulaklarım yeniden gündeme geldi. Tam da bugünlerde cihaz deneyeceğiz. Merkür’ün bu dönemi ne zaman bitiyor ve bu konuya tekrar yer verir misiniz? Yıldız haritamda sağlık konusu anlaşılır mı? Bir de yükselen burcumu merak ediyorum.

Ne yazık ki, mektubunuzu şimdi gördüm ve geri giden Merkür 5 Aralık’tan itibaren düzelmiş bulunuyor. Doğum haritasında sağlık sorunlarını tespit etmek mümkün. Ancak doğum zamanının tam olarak biliniyor olması gerekiyor. Sizin ise doğum saatiniz belli değil. Akşam saatleri ve dile getirdiğiniz problemi hesaba katarak kabaca bir yıldız haritası hesapladım, fakat buna göre yükselen burcunuzu belirlemek mümkün değil. Ancak sözünü ettiğiniz 1965 yılında geçiş yapan Satürn’ün sizi etkilemiş olduğu görülüyor. Doğum zamanınıza göre ekim ayında aniden ortaya çıkan sağlık probleminin öncesinde sizi çok fazla etkilemiş ve baskı yaratmış bir durum yaşamış olmanız gerekiyor. Babanızla ilgili bir durum olabilir veya zihinsel baskı yaratan değiştirici bir etkiye maruz kalmış olabilirsiniz. Satürn geçişinde ise ortaya çıkmış olmalı. Şimdi bu durumun değişme zamanı gelmiş. Cihazın sonuçlarını bana bildirirseniz sevinirim.

n RUMUZ: BEYAZ

Doğum zamanınızı tam olarak belirtmişsiniz, fakat saat olarak 12 demişsiniz. Şayet öğlen 12’de doğduysanız yükselen burcunuz Başak. Fakat gece yarısı 12 ise o zaman yükselen burcunuz Balık olur. Öğle 12’ye göre çıkardığım yıldız haritasında Ay Akrep burcunda gözüküyor, fakat gece yarısı doğduysanız değişir ve aslında doğum haritanızla ilgili yapılacak yorum tamamen değişir. Bu nedenle doğum bilgilerinizi tekrar göndermeniz gerekiyor.

n RUMUZ: TOPRAK

Yükselen Burcunuz Aslan. Fakat burcu Boğa olan bir Aslansınız. Geçen yıl sizin için çok önemli tecrübeler dönemi olmuş. Geçen iki yıllık süreç büyük değişimler dönemiydi. Şimdi 1975’in ikinci yarısı ve 1976 yıllarında doğanlar için çok önemli bir dönem başlıyor. Üstelik yükseleni Aslan olan Boğalar için alışkanlıklarını değiştirme zamanı gelmiş bulunuyor. Biraz makul olmaya ve iyimser bir tavır içinde bulunmaya özen gösterin.
Yazarın Tüm Yazıları