Merkezefendililer sağlık için yürüdü

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendililer sağlık için yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 17:46

Merkezefendililer sağlık için yürüdü

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde Belediye tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen bahar yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı. İlginin yoğun olduğu yürüyüş sonunda 600 kilo mesir macunu saçıldı, fesleğen dağıtıldı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen bahar yürüyüşü, Yenişehir Yürüyüş Yolu'nda yapıldı. Yürüyüşe, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. "Merkezefendi Sağlık İçin Baharda Yürüyor" etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yoğun katılımın yaşandığı yürüyüş öncesi sahnedeki gençlerin spor gösterileri de etkinliğe renk kattı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, spora en çok katkı sağlayan belediyelerden biri olduklarını belirterek, "Bugün burada 4'üncüsü

gerçekleştirdiğimiz bahar yürüyüşümüz, bundan 4 yıl önce obeziteyle mücadelede farkındalık mantığıyla gerçekleştirilen bir projenin sonunda hayat bulmuştur. Bugün görüyoruz ki bahar yürüyüşümüz her yıl yoğun bir katılımla adeta katlanarak gerçekleşiyor. Merkezefendi'de yaşayan tüm vatandaşlarımız olarak obezitenin farkındayız. Türkiye'de spora en çok yatırım yapan, spora en çok kaynak ayıran, spora ilişkin en çok proje üreten belediyelerden biriyiz. Önümüzdeki dönemde ilçemizde spora ve sporcuya ilişkin yeni projelere imza atmak için bütün arkadaşlarımızla beraber büyük bir gayret içerisindeyiz" dedi. Ardından çok sayıda vatandaşın katıldığı 1700 metrelik sağlık yürüyüşü başladı. Yürüyüş sonunda mesir macunu saçıldı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu ile protokol üyeleri tarafından önce mesir macunu saçıldı, ardından da fesleğen ve kantaron yağı dağıtıldı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!