Merkezefendi'de okul başkanlarından Mehmetçiğe destek

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendide okul başkanlarından Mehmetçiğe destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 13:28

Merkezefendi'de okul başkanlarından Mehmetçiğe destek

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi üyesi öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'deki Mehmetçiğe destek videosu hazırladı. Denizli'nin tarihi ve kültürel yerlerinde Mehmetçiğe destek mesajlarını ileten gençlerin videosu, sosyal medyada kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi üyesi öğrencilerin yer aldığı destek videosunda, Denizli'nin tarihi ve kültürel yerleri kullanıldı. Okul başkanları, Denizli'nin simgelerini arkalarına aldı, Afrin'deki Mehmetçiğe destek mesajı yolladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, sosyal medya hesaplarından, "Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisimizden, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'deki kahraman Mehmetçiğimize mesaj var. Emeğinize ve yüreğinize sağlık gençler" sözleriyle paylaştı.

Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken, çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Öğrenciler, Mehmetçiğe destek verdiği videoda şunlara yer verdi; "Yüreği vatan aşkıyla kavrulan Mehmetçik, tıpkı 57. Alay gibi geri dönmeyi düşünmüyor. Söyleyin aileme, beklemesinler beni diyor. Bu memleketin kahraman evlatları, kınalı kuzuları, yiğit komutanları, gözümüz gönlümüz dualarımız sizinle. Güneş teninizi yakmasın, yağmur canınızı acıtmasın. Burnunuz kanamasın, ayağınıza taş değmesin, gözünüzden yaş düşmesin. Başınız öne eğilmesin. Bombalar, kurşunlar kılınıza zarar vermesin. Ocağınız tütsün hiç sönmesin.  Sancağımız, bayrağımız yere inmesin, ezanımız dinmesin. Gidişiniz dönüşünüz su gibi olsun. Analarımızın duası, ak sütü, sizi tüm tehlikelerden korusun. Adımlarınız tüm dünyayı inletsin. Allah sizi muzaffer eylesin."

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!