Merkezefendi'de kaçak et denetimi

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendide kaçak et denetimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 16:07

Merkezefendi'de kaçak et denetimi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri, kaçak et ve hijyen konusunda kasapları denetledi.

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki kasapları denetledi. Denetim yapılan kasaplarda hijyen şartlarına uyuyup, uyulmadığı ve kaçak et satılıp satılmadığı kontrol edildi. Yapılan denetimlerde satılan etlerin tamamının kontrolden geçmiş olduğu belirlendi; hijyen şartlarını yerine getirmede eksikleri bulunan kasaplar uyarıldı.

AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, zabıtanın denetimlerini farklı meslek guruplarına yönelik aralıksız sürdürdüğünü, ilçede kaçak ve kalitesiz et satışına izin vermeyeceklerini belirterek, "Denetimlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz, halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir, daha temiz ve kaliteli ürün satanları tebrik ediyoruz. Kaçak et kesenlerin her zaman peşindeyiz ve kaçak ete yönelik denetimlerimiz devam edecektir. Tek gayemiz ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamaktır" dedi.

Gıda satışı konusunda vatandaşların karşılaştıkları aksaklıkları belediyede oluşturulan Beyaz Masa'ya iletmelerini isteyen Subaşıoğlu, "Bu konularla ilgili Beyaz Masa'dan bizlere ulaşacak olan vatandaşlarımızın şikayetleri de anında takip edilecek ve gerekli işlemler başlatılacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!