Merkezefendi Belediyesi'nin spor tesisine ilgi

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendi Belediyesinin spor tesisine ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 17:46

Merkezefendi Belediyesi'nin spor tesisine ilgi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi'ne yaptırılan Spor Eğitim Merkezi, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Tenisten futbola, basketboldan voleybola kadar birçok spor sahasını içerisinde barındıran tesis, Merkezefendililere spor yapma imkanı sunuyor.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi'ne kazandırılan Spor Eğitim Merkezi, gün boyunca sporseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Selçukbey Mahallesi'nde 7 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen tesiste, açık ve kapalı olmak üzere 2 halı saha, yine açık ve kapalı olmak üzere 2 tenis kortu, 1 kapalı basketbol sahası, idari bina sosyal tesisleri, yürüyüş parkuru ve çocuklar için oyun parkı bulunuyor. Tesise gelen vatandaşlar, birçok alanda spor yaparak zaman geçiriyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi'nın sporun ve sporcunun dostu olduğunu belirterek, "Her yaştan Merkezefendili hemşerimizi spor yapmaları anlamında fırsatlar sunuyoruz. Destek sağlıyoruz. Şimdide bu desteklerimiz Selçukbey Spor Eğitim Merkezi ile taçlanıyor. İlçemizin, Denizlimizin ve memleketimizin yeni sporcuları bu merkezde yetişecek. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde spor yapmak isteyen vatandaşlarımızı bu merkezimize bekliyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!