Merhum sanayici Topçuoğlu, anılıyor

Güncelleme Tarihi:

Merhum sanayici Topçuoğlu, anılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 10:15

Merhum sanayici Topçuoğlu, anılıyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici işadamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Gaziantep Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yayımladığı anma mesajında, merhum Naci Topçuoğlu’nu saygıyla ve rahmetle andıklarını kaydetti. Ünverdi, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı olan merhum Naci Topçuoğlu’nun, 11 Mayıs Cuma günü 10. ölüm yıldönümünde mezarı başında anılacağını hatırlattı.

Merhum Naci Topçuoğlu’nun, kentimizin ve ülkemizin gelişmesi için büyük çaba gösterdiğini bildiren Ünverdi, “Kurucu Başkanımız merhum Naci Topçuoğlu bizler için her zaman yol gösterici olmuştur. Bize düşen görev; Naci Topçuoğlu’ndan, kentimize hizmet etmiş ve ebedi hayata intikal etmiş bütün sanayici büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha yükseğe taşımaktır" dedi.

Naci Topçuoğlu’nun hayatta iken temelini attığı, ‘Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu’nun gençlerin meslek sahibi olması açısından hem kentimize hem de ülkemize büyük katkılar sunduğunu aktaran Ünverdi, “Merhum büyüğümüz daha o günlerden mesleki eğitimin önemini görmüş ve böyle bir okulu şehrimize kazandırmış" değerlendirmesinde bulundu.

Merhum Naci Topçuoğlu’nun dürüstlüğü, çalışkanlığı, yenilikçi vizyonu ve fikirleri ile kendilerine her zaman örnek olduğunun altını çizen Ünverdi, açıklamasının sonunda şu cümlelere yer verdi: “Başarılı çalışmaları ve hizmetleri halen konuşulan merhum büyüğümüz Naci Topçuoğlu’nu, ebedi hayata intikalinin 10. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz. Topçuoğlu Ailesi’ne, yakınlarına ve çalışanlarına tekrar başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun,  mekanı cennet olsun."

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!