Mercedes'in İstanbullu CEO'suna güldüren teklif

Güncelleme Tarihi:

Mercedesin İstanbullu CEOsuna güldüren teklif
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 12:28

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in İstanbul doğumlu Dünya Başkanı ve CEO’su Dr. Dieter Zetsche’ye (64) , profesyonel sosyal paylaşım platformu LinkedIn’den tüm dünyada ses getiren iş tavsiyesi geldi.

Haberin Devamı

Linkedln ekibinin gönderdiği “Dieter, BMW’de sizin vasıflarınıza uyan işleri keşfedin” mesajına Dieter Zetsche esprili bir dille hem İngilizce hem Almanca

Mercedesin İstanbullu CEOsuna güldüren teklif

cevap verdi.

Rakibi BMW’ye yönelik iş tavsiyesi sonrası Zetsche, Linkedln’daki 40 bine yakın takipçisine gönderdiği mesajda, “Değerli Linkedln takımı çok teşekkür ediyorum. Buradaki ilk birkaç ayımda gerçekten büyük keyif aldım ve bana tavsiye ettiğiniz kariyer seçeneklerini görmek gerçekten büyüleyiciydi” açıklamasını yaptı.

Zetsche’nin mesajın sonuna koyduğu emoji de Linkedln tavsiyesine gerçekten güldüğünü ortaya koyuyordu.

Mercedesin İstanbullu CEOsuna güldüren teklif



TEK BAĞIM BIYIK DEĞİL


Zetsche Linkedlh sitesine üye olduktan sonra liderlik konusunda düşüncelerini paylaşmış, elektrikli otomobil vizyonlarına ilişkin haberlere yer vererek, Tesla’yla Twitter’daki bir karışıklık hakkında konuşmuştu.

Haberin Devamı

Mercedesin İstanbullu CEOsuna güldüren teklif



Türkiye’de 1 milyar Euro’nun üzerinde yatırımı olan Mercedes-Benz’in Başkanı Dr. Dieter Zetsche sık sık geldiği İstanbul’da, “Türkiye ile tek bağım bıyıklarım değil. Türkiye’de büyümek için bütün fırsatları değerlendiriyoruz” açıklaması yapmıştı.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!