Meraklısına tamamı ücretsiz astroloji servisi!

Güncelleme Tarihi:

Meraklısına tamamı ücretsiz astroloji servisi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 10:35

Türk astroloji siteleri arasında ekolay.net Astroloji; tamamı ücretsiz Tarot, Aylık, haftalık, aylık burç yorumları, aşıklara özel analiz ve açılımlar,yıldız haritası raporları, çocuğunun geleceğini merak edenlere özel açılımlarla çok sayıda kehanet türünü; astrolojiyle ilgilenen internet kullanıcılarına ücretsiz açtı.

Haberin Devamı

Ünlü astrolog Niobe'nin burç yorumları, ilişki ve rüya analizi yaptığı sitede astrolojiyle ilgili birbirinden değişik soruya da yanıt bulmanız mümkün.

Bu sitenin farkı Tarot bakmayı bilmeyen ve öğrenmek isteyenleri de dikkate almış olması. Ekolay.net astroloji tarot falları açılırken en çok sorulan soruları sizin için sınıflandırmış; yanıt almak istediÄŸiniz soruya özel açılımlara ücretsiz  olarak bu sitede ulaÅŸabilirsiniz.Â

İşte en çok sorulanlar:

İlişkim Ne durumda? İstediğim Gerçekleşecek mi? Geçmişim, Bugünüm, Geleceğim arasında nasıl bir bağ kurulacak? Hayat Bana Neler Getirecek? Bu Hafta Neler Olacak? Bu Yıl Neler Olacak? gibi özel sorulara yönelik kategorik açılımlarla Tarot falını ücretsiz olarak  açabilirsiniz.  25 farklı destede; 26 ayrı açılımı deneme şansınız var. Türkiye'de tamamı ücretsiz bu ekolay.net 'in astroloji servisi meraklısına eğlenirken öğreneceği bir gizem havuzu yaratmış.

Özel analizler

Haberin Devamı

Tarot'un yanısıra bir başka kehanet yöntemi olan Numeroloji ile  doğduğunuz günden, yaşınıza kadar pek çok veriyle hayatınıza dair bazı ipuçlarını da bulmanız mümkün.

Karma sayınız, el falınız, burcunuzun diğer kültürlerdeki yorumu, partnerinizin burca göre karakter özellikleri gibi fazlasıyla detayla hem eğlenecek hem de öğreneceksiniz.

ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN....

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!