Menzelet'te spor tesisleri yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Menzelette spor tesisleri yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 13:16

Menzelet'te spor tesisleri yapılıyor

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi tarafından Menzelet Barajı kıyısındaki mesire alanına basketbol sahası, tenis kortu gibi spor tesisleri yapıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, 150 dönümlük bir alana sahip olan Menzelet Mesire Alanı'na yapılacak halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi spor tesisleri için çalışmalar başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, mesire alanının, vatandaşların en büyük ihtiyaçlarından biri olduğunu belirterek, "Daha önceleri halkımız bu bölgede mesire alanı olmadığı için Tekir'e Göksun'a doğru nerede bir çam ağacı varsa onun altında piknik yapmaya giderlerdi. Bunun için 150 dönümlük bu alan halkımızın rahat ve güzel bir ortamda piknik yapmalarına imkan sağlıyor" dedi.

Belediye olarak spora önem verdiklerini ve bu nedenle Menzelet Mesire Alanı'nda yakında vatandaşların pikniğin yanında spor da yapacaklarını kaydeden Erkoç, şunları söyledi:

"Spor salonları, semt sahaları ve hala saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. Çünkü sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemli olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerinin önemli olduğu kadar beden eğitimlerinin de önemli olduğunu biliyoruz. Sağlam kafaların ancak sağlam bedenlerle olacağını biliyoruz ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için spor salonlarına ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın güzelce spor yapabilmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için Büyükşehir Belediyesi olarak spor yatırımlarımıza devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!