Mengen'de sahneye çıkan Bengü, hayranlarını coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Mengende sahneye çıkan Bengü, hayranlarını coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2017 23:28

Mengen'de sahneye çıkan Bengü, hayranlarını coşturdu

Haberin Devamı

Murat KÜÇÜK-Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN (Bolu), (DHA) - BOLU’nun Mengen İlçesi'nde bu yıl 32’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Mengen Aşçılık Festivali kapsamında sahneye çıkan şarkıcı Bengü, hayranlarını coşturdu.
Sabah saatlerinde başlayan ‘Uluslararası Mengen Aşçılık Festivali’ çeşitli etkinliklerin ardından bugün saat 22.00'de Bengü konseri ile devam etti. İlçe merkezinde kurulan festival alanında sahneye çıkan Bengü, hayranlarından büyük ilgi gördü. Bengü, yaklaşık 1.5 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran yaklaşık 5 bin kişi de Bengü’ye eşlik etti. Sahne şovlarıyla büyüleyen Bengü’ye özellikle gençler büyük ilgi gösterdi. 
Mengen’de olduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bengü, “Burada olduğumuz için çok heyecanlıyız. Dünyanın en güzel doğasına sahibiz. Aşçılık herkesin çok özendiği bir meslek.  Bütün büyüklerimi selamlıyorum” dedi.
Şarkıcı Bengü’ye Mengen Belediye Başkanı CHP’li Turhan Bulut plaket verdi. Sahneye çıkan Bulut, “Daha önceki yıllarda bir festivalimiz elimizde olmayan nedenlerden dolayı iptal edilmişti. 32’nci festivale hazırlanırken halkımıza sorduk. ‘Kimi getirelim’ diye. Gençler ısrarla Bengü Hanımı istedi” diye konuştu.
Festival, yarın yerel sanatçıların konseri, çeşitli yemek yarışmaları ve etkinliklerin ardından sona erecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!