Mengen'de engelliler doyasıya eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Mengende engelliler doyasıya eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 18:15

Mengen'de engelliler doyasıya eğlendi

Haberin Devamı

Yurdaer ÖZTÜRK/MENGEN(Bolu),(DHA) - BOLU'nun Mengen İlçesi'nde oturan engelliler için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğlence etkinliği düzenlendi.

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi restoranında düzenlenen etkiliğe Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, ilçedeki özel eğitim kurumlarında eğitim gören engelli öğrenciler ile ilçede oturan engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Aşçılık okulu öğrencileri tarafından hazırlanan yemekleri yiyen engelliler daha sonra çalınan müziklerle doyasıya eğlendi. Engelli öğrenciler şiirler okuyarak ,hazırladıkları tiyatro ve çeşitli gösterileri sundu. Aşçılık Lisesi öğrencilerinin 'Hayat bayram olsa' şarkısını işaret diliyle yorumlaması büyük beğeni aldı. Engelliler, okulda bulunan uygulama mutfağını da gezdi.

Etkinlik sonrası konuşan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mengen’nin engelsiz yaşanan bir ilçe olması için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Engelliler Günü'nde bize bu farkındalığı yaşatan Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdurrahman Elarslan’a , öğretmenlerimize, özel eğitim kurumlarımızın sahipleri ve yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!