Menemen Ticaret Odası'ndan hastane protokolü

Güncelleme Tarihi:

Menemen Ticaret Odasından hastane protokolü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 10:36

MENEMEN Ticaret Odası, Özel Medicalpark İzmir Hastanesi ile üyeleri adına indirim protokolü imzaladı. Oda'nın 2000'nin üzerindeki üyesi ve birinci derece yakınlarının, protokol kapsamında özel avantajlarla sağlık hizmeti alacakları bildirildi.

Haberin Devamı


Özel Medical Park İzmir Hastanesi adına toplantıya Başhekim Yardımcısı Zeki Hozer, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Derya Şahin, Pazarlama Uzmanı Mert Dallar ve İletişim Uzmanı Ahmet Veli Olgundeniz, Menemen Ticaret Odası adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdinç Cengiz ve Genel Sekreter Gönül Orun katıldı. İmzalanan protokol ile Menemen Ticaret Odası üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 10- yüzde 20 dolaylarında indirim yapılacağı belirtildi.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, "Üyelerimiz adına daha önce sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz anlaşmalara bir yenisini daha ekledik. Menemen konumu ve çalışma alanı itibariyle artık Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı gibi yerlerde de hizmetlere ihtiyaç duymakta. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
İmza töreninin ardından kurumlar arası bilgi alışverişinin sağlanması, sağlık alanlarında eğitimlerin ve seminerlerin gerçekleştirilmesinin önemine de dikkat çekilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!