Menemen Belediyesporlu Veli Erzurumspor'da

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyesporlu Veli Erzurumsporda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 11:00

Menemen Belediyesporlu Veli Erzurumspor'da

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- DAHA önce Gökhan Ünal, Ertuğrul, Haluk, Efe, Mazlum, Abdullah, Tayfur, Oğuzhan, Serhan ve Ömer ile yolları ayıran Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor, genç stoperi Veli Çetin'i 1'inci Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a sattı.
Erzurumspor'un, 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki defans oyuncusu Veli için Menemen Belediyespor'a 600 bin TL bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi. İzmir temsilcisi, Veli'nin yokluğunu Giresunspor'dan Cihan Can'ı transfer ederek doldurdu.
Bu arada yönetim, son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Timuçin Aşçıgil'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcuyla görüşüp prensip anlaşmasına varan sarı lacivertlilerin transferi her an bitirebileceği kaydedildi.
enemen Belediyespor,. şu ana kadar Boluspor'dan İsmail, Giresunspor'dan Cihan, Kızılcabölükspor'dan Semih, Konya Anadolu Selçukspor'dan Eren, Manisaspor'dan Alper, Niğde Belediyespor'dan Ardahan, Erzin Belediyespor'dan Samed ve Almanya'nın Wehen takımından Kerem'i renklerine bağladı. 

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!