Menemen Belediyespor'da 2 imza

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyesporda 2 imza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 12:11

Menemen Belediyespor'da 2 imza

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- KOCAELİ Birlikspor'dan orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan, Tire 1922 Spor'dan golcü Mert Hakan ve Hollanda'nın Achilles takımından stoper Mehmet Dingil'e imza attıran 2'nci Lig ekibi Menemen Belediyespor, iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı.
Sarı lacivertliler Geçen sezon Büyükçekmece Tepecikspor formasını giyen orta saha Abdullah Topkara ile Aydınspor 1923'te oyayan defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu'nu renklerine bağladı. Menemen'in Abdullah ile ile 2, Gökhan'la da 1 yıllık mukavele yaptığı bildirildi.  

Kariyerine İstanbul'da Hasköyspor'da başlayan 27 yaşındaki Abdullah, Bayrampaşa, Ümraniyespor. Gölbaşıspor ve Ofspor'da da top koşturdu. Yedi Eylül İdman Yurdu'nda futbola başlayan Gökhan ise Bursaspor, Altınordu, Batman Petrol, Bursa Merinos, Torbalıspor, Adıyamanspor, Boluspor, Yeni Malatyaspor, Bucaspor ile Hatayspor'da forma giydi.
Bu arada Menemen Belediyespor'da idare menajerlik görevine Kural Altıntaş getirildi. Kural Altıntaş, daha önce teknik direktör Suat Kaya ile Göztepe'de çalıştı. 
 
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!