Menemen Belediyespor topbaşı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyespor topbaşı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:20

Menemen Belediyespor topbaşı yaptı

Haberin Devamı

Gökay ÖZALP / MENEMEN, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig'de geçen sezon play off oynayan Menemen Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah Çavuşköy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Dış transferde 9 takviye yapan sarı lacivertliler, ilk etaba 26 kişilik kadrosuyla start verdi. İzmir ekibiyle yola devam eden teknik direktör Suat Kaya, takımın yaş ortalamasını düşürdüklerini belirterek, "Geçen sezon 30 yaşın üzerinde çok futbolcumuz vardı. Deneyimli bir kadro kurmuştuk. Uzun süren sakatlıklar nedeniyle hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşamadık. Bu yıl başarıya aç, genç ve dinamik bir proje takımı oluşturduk" dedi. Takıma 2 takviye daha yapacaklarını dile getiren Suat Kaya, şöyle devam etti:
"Bir stoper, bir de forvet arkası arayışındayız. Kadromuzu tamamladığımızda oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından yeni sezon hedefi konusunda daha net konuşabilirim. Hedef belirlemek için şimdilik erken. Her takım sezona şampiyonluk için başlar, ancak süreci görmek lazım."
14 Temmuz Cuma gününe kadar İzmir'de çalışacaklarını, 16 Temmuz'da Bolu'da kampa gireceklerini sözlerine ekleyen deneyimli teknik adam, 20 gün antrenman yaptıktan sonra özel müsabakalara çıkmaya hazır olacaklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!