Menemen Belediye'de şampiyonluk düşleri

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyede şampiyonluk düşleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 01:30

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının ilk maçında evinde Fehtiyespor'u 2-1 yenerek son 4 maçında 4 galibiyet alıp puanını 37'ye çıkararak lider Ümraniyespor'u yakalayan Menemen Belediyespor'da hedef şampiyonluk.

Haberin Devamı

Teknik direktör Erhan Özalp yönetiminde 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan sarı lacivertliler sezon sonunda kupayı kaldırmakta kararlı. "Hedefimiz doğrudan PTT 1'inci Lig'e yükselmek. Play off'u düşünmüyoruz" diyen Özalp, "Şampiyonluğu son düdüğe kadar kovalayacağız" diye konuştu.

Menemen Belediyede şampiyonluk düşleri

Göreve geldiğinden bu yana 11 karşılaşmada 24 puan topladıklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu süreçte tek yenilgiyi aldığımız Ümraniyespor'dan 6 puan fazla topladık.
Ligin en genç iki takımından biriyiz. Sağ bek, orta saha ve forvete 3 takviye yapacağız. Tavsiyeyle oyuncu almamak için düşündüğüm her oyuncuyu izledim. Hata yapma lüksümüz yok" ifadesini kullandı. Fethiyespor maçında cezalı Samet ve sakat Mithat'ın oynamadığını hatırlatan Erhan Özalp, eksiklere rağmen farklı galibiyeti kaçırdıklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!