Menderes'te imar barışı masası ekibi sahada

Güncelleme Tarihi:

Mendereste imar barışı masası ekibi sahada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 10:55

Menderes'te imar barışı masası ekibi sahada

Haberin Devamı

MENDERES Belediyesi tarafından imar barışına yönelik kurulan 'Barış Masası' uygulaması kapsamında, ilçedeki mahalleler dolaşılarak vatandaşlara yönetmelik hakkında bilgi aktarılıyor.

31 Ekim tarihine kadar sürecek imar barışı başvuruları için Menderes Belediyesi tarafından kurulan Barış Masası uygulaması kapsamında ilçedeki mahalleler de vatandaş buluşmaları gerçekleştirilerek, yönetmelikle ilgili bilgi aktarılıyor. Vatandaşların konuyla ilgili soruları cevaplanırken, başvuru evrakları hakkında da bilgi verilip, belediyede açılmış olan imar barışı uygulamasına davet ediliyorlar.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Yönetmeliğin çıktığı günden itibaren belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Barış Masası uygulamamıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Sadece ilçemizden değil başka ilçeler hatta illerden bile belediyemize gelerek uygulamadan yararlanıyorlar. Şu ana kadar 7 bin vatandaşımız belediyemizden gerek konuyla ilgili bilgi alarak, gerek kayıt yaptırarak uygulamamızdan yararlandı. 31 Ekim'e kadar tüm vatandaşlarımızı uygulamadan yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

Vatandaşlara yönetmeliği anlatmak için mahalle buluşmaları düzenlediklerini kaydeden Başkan Soylu, "Barış Masası'nda görevli arkadaşlarımız akşamları da mahallelerimizi dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelerek yönetmelikle ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Böylece vatandaşlarımızın aklındaki sorular cevap bulurken, uygulamadan yararlanmaları için belediyeye de davet ediliyorlar" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!