Menderes'te gece yol mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Mendereste gece yol mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 10:34

Menderes'te gece yol mesaisi

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında, ilçenin ana arterlerinde gece mesaisi yapıldı.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları, ilçenin ana arterleri olan Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi Cüneytbey Mahallesi İbrahim Turan Caddesi ve Cüneytbey Sokak'ta gece de sürüyor. Sabaha kadar süren çalışmalara, Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu da katılıyor.

HER YER ASFALTLANACAK

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Soylu, "Menderes'imiz genelinde başlattığımız asfalt seferberliği kapsamında aylardır ilçe merkezimizde sorunlu yolları asfaltla buluşturuyor ve vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Geldiğimiz noktada ilçemizin en işlek cadde ve sokakları olan Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi, Cüneytbey Mahallesi İbrahim Turan Caddesi ve Cüneytbey Sokak'ta asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında ana arterler arasında en işlek olan Atatürk Caddemizde mesai başlangıcına kadar çalışmalarımızı tamamlayarak, yolumuzu asfaltlanmış haliyle vatandaşımızın hizmetine açtık" dedi.

VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Gece mesaisinde ekiple birlikte olduğunu ifade eden Başkan Soylu, "Belirttiğimiz noktalarda gece çalışmamızın nedeni gündüz oluşan insan ve trafik yoğunluğu. İlçenin kalbi durumunda olan mahalle ve sokaklarımızda saat 21.00 ila sabah saat 07.00 arasında çalışmalarımızı yapıyoruz. Gündüz mesaimizin ardından gece gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda ekibimizle birlikte bende işin başında yer alıyorum. 30 kişilik ekiple, hızlı şekilde yol kazım ve düzenleme çalışmalarımızı yapıp, ilçemizin en işlek cadde ve sokaklarını asfalt ile buluşturuyoruz. Tüm gayretimiz vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları. Bunun içinde gecemizi, gündüzümüze katıyoruz. Gece çalışmalarımıza gösterdikleri anlayış için vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!