Menderes Türel: Yılmaz Erdoğan'ı çadırda mı yatıracaktık

Güncelleme Tarihi:

Menderes Türel: Yılmaz Erdoğanı çadırda mı yatıracaktık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 16:46

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu yıl 51’incisi düzenlenen Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde Jüri Başkanlığı yapan ünlü sinema oyuncusu Yılmaz Erdoğan’ın Rixos Downtown'ın kral dairesinde ağırlanmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

ODAYA PARA VERMİYORUZ
hurriyet.com.tr’de yayınlanan haberi Yılmaz Erdoğan’a kendisinin yanında gösterdiklerini anlatan Türel, “O gün benim yanımda gösterdiler haberi. Ben de Yılmaz’a, ‘Seni çadırda mı yatıracağız? Tabi kral dairesinde yatacaksın. Kaç tane Yılmaz Erdoğan çıkıyor’ dedim. Ayrıca oraya para da vermiyoruz belediye olarak. Masrafları sponsorlar karşılıyor. O da ayrı bir mevzu” diye konuştu.

Menderes Türel: Yılmaz Erdoğanı çadırda mı yatıracaktık
Menderes Türel: Yılmaz Erdoğanı çadırda mı yatıracaktık

ERDOĞAN’IN ODASINDA NELER VARDI?
Ekstralar hariç geceliği 1, 415 euro olan kral dairesinin toplam alanı 128 metrekare. 2 yatak odası, 1 salon, 2 banyo, 1 jakuzi, twin ya da king size yatak, oturma grubu, merkezi klima, kasa ve halı zemin bulunan odada ayrıca 3 LCD televizyon ve internet bağlantısı bulunuyor. Kral dairesi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili manzaralı. Otelde bir ana, 3 ala carte restoran bulunuyor. Bu restoranlarda Türk, İtalyan, Japon ve Rus mutfağından seçkin yemekler misafirlere sunuluyor. Ayrıca otelin ünlü Kalina barında temalı partiler gerçekleştiriliyor. Otel şehir merkezine 1 kilometre mesafede. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Başbakanlık görev süresi boyunca yaptığı tatillerde Rixos otellerini tercih ediyordu.

Menderes Türel: Yılmaz Erdoğanı çadırda mı yatıracaktık

Kral dairesinin banyosu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!