Menderes’te Yaz Mevsimi Öncesi Yollara Bakım

Güncelleme Tarihi:

Menderes’te Yaz Mevsimi Öncesi Yollara Bakım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 10:05

İZMİR'İN MENDERES İLÇESİNDE, BELEDİYE TARAFINDAN YAPILAN SAHİL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BEŞEVLER CİVARINDA ÇÖKEN YOL YENİ HALİNE KAVUŞTURULUYOR.

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmaları kapsamında beşevler civarında çöken yol yeni haline kavuşturuluyor.
Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaz mevsiminin yaklaşması nedeniyle sahil bölgesinde çalışmalarını arttırdı. Ekipler, kentteki bazı nedenlerle çöken ve tehlike oluşturan yolları ise yeniden düzenlemeye başladı. Çalışmalar kapsamında, Özdere Çukuraltı Mahallesi’nde ve Beşevler mevkiindeki yollarda yenilenmeye başladı. Yürüyüş yollarına 70 metreküp beton dökülürken, bölgeye sahil kumu da dökülerek yazı hazır hale getirildi.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da çalışmalarla hakkında bilgi verdi. Soylu, "Sahil bölgemizde yapacağımız çalışmalar öncesinde ilk işimiz bu bölgede incelemede bulunmak oldu. İncelememizin ardından çalışmalarımıza hız verdik. Beşevler mevkiinde kış aylarında denizin karaya vurmasıyla çöken yol tehlike arz ediyordu. Bu tehlikenin ortadan kalkması ve vatandaşlarımızın rahat şekilde yolu kullanması için ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Yapılan düzenlemeyle yürüyüş yolları bölgeye kazandırılırken, sahilimiz yeni yüzüne kavuşacak, tehlikede ortadan kalkmış olacak" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!