Menderes’te Doğa Yürüyüşleri Başladı

Güncelleme Tarihi:

Menderes’te Doğa Yürüyüşleri Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 12:07

MENDERES BELEDİYESİ TARAFINDAN, İLÇENİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETMEYE YÖNELİK DÜZENLENEN DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ EFEMÇUKURU YÜRÜYÜŞÜYLE BAŞLADI.

Menderes Belediyesi tarafından, ilçenin doğal güzelliklerini keşfetmeye yönelik düzenlenen doğa yürüyüşleri Efemçukuru yürüyüşüyle başladı.
Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Pazar günleri doğa yürüyüşleri başlattı. Etkinlik kapsamında doğal güzelliklerin keşfedilmesini de amaçlayan gezilerin ilki Efemçukuru’na düzenlendi. Toplam 7 kilometrelik parkur Efemçukuru maden mevkiinden başladı. Kavacık Mahallesinde mola verilmesinin ardından devam eden yürüyüş varış noktasında son buldu.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes ilçesinin doğal güzelliğiyle farklı bir zenginliği içerisinde barındırdığını ifade ederek, "Doğa yürüyüşlerimizin ilkini Efemçukuru’na gerçekleştirdik. İlçemiz doğal güzelliğiyle farklı bir zenginliği de içerisinde barındırıyor. Tarihiyle, mavisi ve yeşiliyle ayrı bir özelliğe sahip Menderes. Bu güzellikleri yerinde görmek ve spor yapmak adına doğa yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Pazar günleri düzenlediğimiz yürüyüşlerimize herkesi bekliyoruz. Gelin Menderes’in güzelliklerini spor yaparak keşfedin" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!