Memurlar Vakfı ödül töreni

Güncelleme Tarihi:

Memurlar Vakfı ödül töreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

19 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlama gecesi düzenleyen Memurlar Vakfı (ME-VA) İstanbul Şubesi, Türk gençliğine hizmetlerinden dolayı spor, sanat, medya dünyasının ünlü isimleri ile vakıf ve cemiyetlere ödüller verdi.

Sanatçı Cüneyt Arkın ve Barış Manço adına eşi Lale Manço’ya, gazeteci Şerif Turgut’a, TV program yapımcısı Coşkun Aral’a, gençliğe sahip çıkan Mehmetçik Vakfı’na, Sigara ile Savaşanlar Vakfı’na, TEMA Vakfı’na ve Türk Eğitim Vakfı adına Aydın Bolak’a, Yeşilay Cemiyeti’ne, Marmara Eğitim ve Kültür Vakfı’na, spor dünyasından başarılı ve örnek sporcular Mehmet Özdilek ile İbrahim Kutluay’a, başarılı spor adamı Fatih Terim ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı’na ödüller verildi.

Kişi ve kuruluş olarak toplam 12 ödülün verildiği gecede konuşan Cüneyt Arkın, ‘‘Türk gençliğinin en büyük düşmanının alkol ve uyuşturucu olduğunu sanıyordum, yanılmışım. Türk gençliğinin alkol ve uyuşturucudan daha büyük düşmanları var. Söylememe hiç gerek yok sizler onların ne olduğunu biliyorsunuz’’ dedi.

Ödül törenine Fatih Terim, Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Özdilek ve Şerif Turgut İstanbul'da olmadıkları için katılmadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gece, sinevizyon gösterisi ve ödül töreninin ardından sergilenen halk oyunları ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!