Memo'nun 10 sayısı Jazz'a yetmedi

Güncelleme Tarihi:

Memonun 10 sayısı Jazza yetmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 11:07

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Batı Konferansı'nın 2 güçlü takımı San Antonio Spurs, Utah Jazz ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımın 106-83 galip ayrıldığı maçta Mehmet Okur'un 10 sayısı Jazz'a yetmedi.

Haberin Devamı

Maça ilk 5'te başlayan ve sadece 15 dakika sahada kalan Okur, 10 sayının yanı sıra 3 asist yaptı ve 1 de ribaunt aldı.
Karşılaşma öncesi Utah ile birlikte ligde 21 galibiyeti bulunan Spurs, 22. galibiyetini yine ünlü oyuncuları Tony Parker, Emmanuel Ginobili ve Tim Duncan'ın gösterdiği başarılı performansla elde etti.

Fransız oyun kurucu Tony Parker'ın 22 sayıyla takımının en skoreri olduğu karşılaşmada Tim Duncan 20, Arjantinli Ginobili ise 12 sayıyla skora katkı sağladı.

Jazz'da ise Deron Williams ve Gordon Giricek 11'er sayıyla, Paul Millsap ve Mehmet Okur da 10'ar sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

San Antonio Spurs, böylece kendi sahasında oynadığı 15 maçtan da galibiyetle ayrılmış oldu.

MAVERICKS, SON SANİYEDE GALİP GELDİ

Batı Konferansı'nın güçlü takımlarından Dallas Mavericks ile Phoenix Suns karşılaşmasında gülen taraf 101-99'luk skorla Mavericks oldu.

Dallas'ta bulunan American Airlines Arena'da oynanan ve 20 binden fazla basketbolseverin izlediği mücadelede ev sahibi takım galibiyete Alman forvet Dirk Nowitzki'nin son saniyede attığı sayıyla ulaştı.
Suns karşısında üst üste 8. galibiyetini alan Mavericks'te Jason Terry, attığı 35 sayıyla sezonun en yüksek sayısına ulaşırken, aldığı 3 ribaunt ve yaptığı 8 asistle de sahanın yıldızı oldu.

Dirk Nowitzki ise 27 sayı ve 10 ribauntla “double double” yaparak galibiyette başrol oynadı.
Konuk takım Suns'ta sadece 8 oyuncu forma giyerken, bunlardan 5'inin çift haneli rakamlara ulaşması dikkat çekti. 25 sayı ve 13 ribauntla takımının en skoreri olmayı başaran Amare Stoudemire ve 24 sayı, 13 asistle maçı tamamlayan Kanada'da yılın sporcusu seçilen Steve Nash, takımlarına galibiyeti getiremedi.

“THE ANSWER” NUGGETS'A DA ÇÖZÜM OLDU

Philadelphia'da gösterdiği performansla “The Answer” “cevap” ünvanını alan Allen Iverson, yeni takımı Denver Nuggets'ta da sorunlara çözüm oluyor.

Takımı Denver Nuggets'ın sahasında Seattle Supersonics ile karşılaştığı mücadelede tam 44 sayı atan Iverson, takımının 112-98 galip gelmesinde etkili oldu.

43 dakika sahada kalan Iverson, 44 sayının yanı sıra yaptığı 8 asist ve aldığı 3 ribauntla da tüm taraftarların gönlünü kazandı. Supersonics'te ise rakip potaya 26 sayı gönderen Damien Wilkins'ın çabası galibiyete yetmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!