Meltem Cumbul ile Eric Morris Sistemi

Güncelleme Tarihi:

Meltem Cumbul ile Eric Morris Sistemi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 11:22

Johnny Depp, Jack Nicholson Arnold Schwarzenegger, Brandon Lee gibi bir çok ünlü oyuncunun yararlandığı Eric Morris Sistem'e dair atölye, Türkiye'de Meltem Cumbul eğitmenliğinde 27-28 Ekim tarihlerinde Boğaziçi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Meltem Cumbul ile oyunculuk dersleri devam ediyor. Eric Morris Sistemi’nin resmi eğitmeni Meltem Cumbul, oyuncu ve oyuncu adaylarına yönelik, enstrüman ve işçiliği kapsayan bir atölye gerçekleştirecek.

Atölyelere ilgiden memnun olan Meltem Cumbul; "Eric Morris Metodu’nda amacım hep metotsuzluğa doğru gitmektir. Metod’u öğretmeye çalışırken bütün öğrenilenlerin bir gün unutulup sanki hep biliyormuşçasına kök salabilme ihtimalini de anlatmaya çalışıyorum. Eric’in de dediği gibi ‘Hakikat yalnızca hakikatin bulunduğu yerden yaratılabilir ve gerçek en üstün sanattır’ " dedi.

2 gün sürecek olan atölye çalışmasındaÂMeltem Cumbul katılımcılarla birebir çalışacak. Atölyenin katılım kontejanı 14 kiÅŸi ile sınırlı olup baÅŸvurular BoÄŸaziçi Sanat Merkezi'nden yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!