Melo takım arkadaşlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Melo takım arkadaşlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 11:35

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci dönem Avusturya kampındaki ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarına Ramazan Bayramı sebebiyle ara veren sarı-kırmızılı takım, çalışmalarına 4 günlük iznin ardından Velden bölgesinde başladı. Galatasaray'ın kamptaki ilk antrenmanı akşam basına kapalı yapıldı. Sarı-kırmızılı ekibe ikinci kamp döneminde katılan Wesley Sneijder ile Aurelien Chedjou koşunun ardından takımdan ayrı fiziksel bir çalışma yaptı.

Copa America'da mücadele eden Brezilya Milli Takımı'nda kaleci antrenörlüğü yapan Claudio Taffarel de teknik heyetteki yerini aldı.

Melo takım arkadaşlarıyla buluştu


MELO ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU

Galatasaray'daki akıbeti uzun süre tartışılan Felipe Melo, kampa katıldıktan sonra arkadaşlarıyla bir araya geldi. Takımın antrenman yaptığı sırada otele giriş yapan Melo, takım arkadaşları ve teknik heyetle akşam yemeğinde görüştü. Brezilyalı oyuncunun takım arkadaşları ve teknik heyetle sıcak buluşmasını gösteren fotoğraflar da Galatasaray Kulübü tarafından paylaşıldı.

ERAY İŞCAN İÇİN DOĞUM GÜNÜKUTLAMASI

Sarı-kırmızılı takımda kaleci Eray İşcan'a doğum günü kutlaması düzenlendi. Takımın akşam yemeğinden sonra 24 yaşına giren kaleci için doğum günü pastası kesildi. Boyu 1.95 metre olan Eray'a 1.68 metre boyundaki Emre Çolak'ın pasta yedirmesi eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı.

Emre, takım arkadaşına pasta yedirmek için sandalyeye çıkmak zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!