'Melo, Mancini'ye ihanet ediyor'

Güncelleme Tarihi:

Melo, Manciniye ihanet ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:47

İtalyan basını, Inter'in dün Bologna'yı 1-0 mağlup ettiği maçta kırmızı kart görerek oyundan atılan Felipe Melo'ya yüklendi. Mancini oyuncusuna sahip çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Inter'in yolunu tutan Felipe Melo, yeni takımında da agresifliği ile öne çıktı. Milano ekibinin dün gece Bologna ile oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmanın 60. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Brezilyalı futbolcu, şu ana dek gördüğü 5 sarı-1 kırmızı kartla Inter'in en çok kart gören ismi oldu.

Çizme basınında deneyimli futbolcuyu sorumlu tutan yorumlar da eksik olmadı. Örneğin kulübe yakın Inter1908 internet sitesi, 'Melo, Mancini'ye ihanet ediyor' ifadesini kullandı ve oyuncunun Galatasaray'dan transfer edilmesini sağlayan kişi olan Roberto Mancini'ye, Melo'nun beklemediği şekilde yanıt verdiği ima edildi.

MELO 'TENİS', MANCINI 'BASKET' DEDİ

Roberto Mancini ise futbolcusuna sahip çıktı, hakemleri eleştirdi. 32 yaşındaki futbolcunun oyundan atılması tartışılırken, teknik direktör Mancini, "Melo'ya gösterilen kırmızı kartla aynı fikirde değilim. Bir oyuncuyu bu şekilde dışarı gönderemezsiniz. Kesinlikle hakemle aynı fikirde değilim. Futbol bir temas oyunu ve futbol basketbol değildir" dedi.

Haberin Devamı

Mancini'nin bu açıklamaları akıllara Melo'nun geçtiğimiz haftalarda yaptığı savunmayı getirmişti. Melo, Chievo maçında yaptığı sert müdahalelerle alakalı gelen bir soru üzerine "Fiziksel mücadele istemeyen gitsin tenis maç izlesin" yanıtını vermişti.(Milliyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!