Melo indirimi kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Melo indirimi kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 01:52

Sarı kırmızılıları kendisi arayıp, “Gelmek istiyorum” diyen sambacı, yıllık 4 milyon 400 bin Euro’yı kabul etti. Transferin önündeki tek engel menajerler.

Haberin Devamı

G.SARAY’la transferi yılan hikayesine dönen Felipe Melo, sonunda indirimi kabul etti. İtalya’da tek başına antrenmanlarını sürdüren Brezilyalı yıldız, sarı kırmızılı kulüp ile direkt temasa geçti ve “Gelmek istiyorum” mesajını tekrarladı.

Kendi adına sunulan şartları kabul eden Melo, 40 maç oynadığı baz alındığında talep ettiği 4 milyon 950 bin Euro’luk yıllık ücretin, 4 milyon 400 bin Euro’ya düşmesine onay verdi.

Gelmezse, alternatifi hazır: HAMİT

Transferin bir an önce netleşmesini isteyen sambacının Florya’ya gelememesindeki tek engel Promesport Menajerlik Şirketi.
Galatasaray, bu transferin bir an önce bitmesi 3 milyon 200 bin Euro ücret talep eden Melo’nun menajerlerine 1 milyon 200 bin Euro önerdi. Cimbon bu ücretin 600 bin Euro’sunu hemen ödeme önerisinde bulundu. Başkan Ünal Aysal, 30 milyon Euro bütçesinde bu transferi bitirmeyi istiyor.
Eğer Felipe Melo gelmezse; Fatih Terim, B planını hazırladı. Sambacı imzayı atmazsa, Konyaspor ile oynanacak hazırlık maçında İmparator, Hamit Altıntop’u Melo’nun yerinde oynatacak.

Haberin Devamı

Ljubljana ile oynuyorlar

G.SARAY yeni sezon öncesi bu akşam Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Slovenya’daki karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi Smart Spor 2 naklen yayınlayacak. Sarı kırmızılılar bu sabah Ljubljana’ya uçacak.

Hız kesmediler

G.SARAY yeni sezon hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde üç gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren futbolcuların, daha sonra taktik çalışma yaptığı bildirildi..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!