Melisa’ya kardeş geliyor

NBA’de forma giyen milli basketbolcumuz Mehmet Okur, ikinci kez baba olacak...

Haberin Devamı

Bu müjdeli haberi, geçtiğimiz hafta Fethiye’deki Hillside Beach Club’da aynı kahvaltı masasını paylaştığım Okur’un kendisinden aldım. Eşi Yeliz ve 2,5 yaşındaki kızı Melisa ile tatil yapan ünlü basketbolcu, önümüzdeki ay ana okuluna başlayacak kızının Amerika’daki İspanyol bakıcısından İspanyolca öğrendiğini söyledi. Ardından da mutlu haberi verdi: “Melisa’ya kardeş geliyor, Yeliz üç aylık hamile.” Ailelerine yeni bir üyenin katılacağını söylerken gözlerinin içi gülen Okur, örnek bir baba olduğunu tatil boyunca Melisa’yla yakından ilgilenerek de kanıtladı. Okur ailesi şimdilerde doğacak çocukları için tatlı bir telaş içinde.

El ele geldiler

Unimeks’in sahibi Kerem Üstünkaya, altı yıldır Hande Çelikbaş ile aşk yaşıyor. Çift, geçtiğimiz gece Ozan Şener ve Hale Akdemir’in Bodrum-Türkbükü’ndeki Kuum Otel’de yapılan düğün törenine birlikte katıldı. Genelde birlikte görüntülenmemeye dikkat eden sevgililer, bu kez el eleydi.

Tekne tatili

Haberin Devamı

Ünlü gece kulübü Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan, eşi ve kızlarıyla birlikte tatile çıktı. Mehmet Bey, yılın büyük bölümünü Amerika’da geçiren eşi Müge Hanım, kızları Yasemin, Reina ve Melisa ile geçtiğimiz hafta Fethiye’deki Hillside Beach Club’daydı. Arkadaşlarının teknesiyle Yunan adalarını gezdiklerini söyleyen Koçarslan, “Kos’tan sonra rotayı Göcek ve Fethiye’ye çevirdik. Hafta sonunu burada geçirip, daha sonra Bodrum ve Çeşme’ye gideceğiz. Ardından da tatilimizi noktalayacağız” dedi.

51 yaşında

İşadamı Numan Ceyhan, 51’inci yaş gününü 12 Ağustos’ta Sarıyer Alsit Villaları’ndaki evinde vereceği partiyle kutlayacak. Arzu Ceyhan, eşi için çocuklarıyla birlikte dostlarının da bulunacağı bir parti organize ettiklerini söyledi.

Bodrum’u seçti

Sosyetenin gözde bekarlarından Nil Bentük de Bodrum tatilcileri arasına karıştı. Yaz sezonunu geç açan Bentürk, önceki gün Torba’daki La Boutique Alkoçlar Oteli’nde arkadaşlarıyla birlikte denize girip güneşlendi.

Anne-kızın güneş keyfi

Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, yaz aylarını Bodrum-Gündoğan’daki evinde geçiriyor. Ahu Hanım’a tatili sırasında, iş hayatında sağ kolu olan kızı Ceyla da eşlik ediyor. Geçtiğimiz gün anne-kız, evlerinin iskelesinde misafirleriyle birlikte güneşlendi. Ahu Hanım gün boyunca güneşin altında yatmayı tercih ederken, kızı Ceyla bol bol denize girdi. Ceyla Hanım, bir ara kahve falı baktırmayı da ihmal etmedi.

Yazarın Tüm Yazıları