Melisa Pamuk: 'Kurt Seyit gibi erkekleri seviyorum'

Güncelleme Tarihi:

Melisa Pamuk: Kurt Seyit gibi erkekleri seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2014 10:32

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk’un soyadına aldanmayın: “İlişkilerimde kedi gibi sakin kalamam, patronluk taslamayı severim ” diyor. ‘Kurt Seyit ve Şura İstanbul’ kadrosuna katılan Pamuk için konu kariyeriyse emniyet kemeri hep takılı. Ayağı hep frende.

Haberin Devamı

Melisa Aslı Pamuk’la Nişantaşı’nın güneşli havasında buluşuyoruz. Gözünde kocaman güneş gözlükleri, üzerinde beyaz şifon bir gömlek, altında yırtık bir jean pantolon, olabildiğince gülen bir yüz ve 23 yaşının gerektirdiği gibi hareketli bir kız var karşımda. Eğer boyunuz klasik Türk erkeği standartlarındaysa onunla yolda yürümek zor. Çünkü tescilli Türkiye güzeli, ayağına topuklu ayakkabıları da çekince yanındakinin de vay haline!

Melisa Pamuk: Kurt Seyit gibi erkekleri seviyorum
Girdiğimiz mağazada ne kadar mini etek, elbise ve şort varsa önüne döküyorum. O ise tam tersi sürekli pantolonları kurcalıyor. Orta yolu bulmalıyız diye düşünürken “Ben hiç bir zaman abiye kızı olmadım” diyor. Özel hayatında da spor giyinmekten yana. Ama sonunda elimizde mini tulum ve mini bir elbiseyle mağazadan çıkıyorum. Birinci roundu kazanmanın zaferiyle hemen hayat hikayesini kurcalamaya başlıyorum.

Haberin Devamı

Aslen İskendurun’lu ama doğma büyüme Hollandalı. Anlatmaya oralardan başlıyor. Babası belediyede, annesi bir markette çalışıyor. Güzelliğinin pek farkında olmadan yatırımını zekasına yapanlardan. İngilizce, Almanca, Fransızca, Flemenkçe konuşuyor...

Üniversitede psikoloji bölümünü seçiyor. Ama onunki de can! Eğitim macerası varış noktasına ulaşmadan sonlanıyor. Pamuk, okuldan ve okumaktan çok sıkılıyor. Tatil için geldiği İstanbul’da tesadüfen Miss Turkey’e başvurması ise kaderini değiştiriyor.

“İstediğin kadar oku, çalış, güzelliğin tescillenmesi her şeyden daha mı değerli?” diye soruyorum: “Benim için öyle değildi” diyerek anlatmaya başlıyor: “Finale kaldığımda bile birinci olacağım aklımdan geçmemişti. Zaten o zamanlar kiloluydum. Tombik bir Miss Turkey’dim. 10 kilo verdim.”

Hikayenin bundan sonrası bildik. Yarışmadan derece alınca her gurbetçi kız gibi Türkiye’de kalmaya karar veriyor. Önce Türkçesini geliştiriyor. Diksiyon dersleri alıyor. ‘Yer Gök Aşk’ dizisinin başrolünde karşımıza çıkıyor, bunu Tomris Giritlioğlu’nun projesi ‘Her Sevda Bir Veda’ takip ediyor. Son olarak da ‘Kurt Seyit ve Şura İstanbul’da kendiyle yaşıt Ayşe karakteriyle ekranlarda boy gösteriyor.

Haberin Devamı

Melisa Pamuk: Kurt Seyit gibi erkekleri seviyorum

ASLA ARAYA GİRMEM

Dizide Ayşe, Seyit’in korumacı tavırlarına vuruluyor. Sizin kriteriniz nedir?

- Ben de Seyit gibi korumacı ve erkek gibi erkekleri seviyorum.

Peki çok severseniz dizideki gibi bir çiftin arasına girer misin?

- Asla. Eğer sevdiğim adamın bir sevgilisi varsa oradan hızla uzaklaşırım.

“Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı dizide para almadan oynarım” bile demişsiniz...

- Onu jön olarak beğeniyorum. Zaten tüm Türkiye hayranı değil mi? Ama para almadan aynı dizide oynarım gibi bir açıklamam hiç olmadı.

Geçtiğimiz sene İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ile anıldınız...

-Asla öyle bir şey yok.

Birlikte fotoğraflarınız çıktı ya! Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler...

Haberin Devamı

-Aynı okulda okuduğum bir kız arkadaşım vardı. İdo’da onun arkadaş grubuna dahildi. Kainat Güzellik Yarışmasına gitmeden önce bir yemek yiyelim dedik. Masada yedi kişi vardı. Dışarıya çıktığımızda öyle bir plan kurulmuştu ki. İki kişiymişiz gibi dışarıya biranda çıktık ve fotoğraflar çekildi.

Melisa Aslı Pamuk; esmer, uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor. Bir süredir oyuncu Tolga Sala ile birlikte. Aynı mesleği yapan iki kişinin birlikteliğineyse pozitif yaklaşıyor: “İkimizin de oyuncu olması hiçbir sorun yaratmıyor. Zaten vaktimiz setlerde geçtiği için ancak gece yarısı bir araya gelebiliyoruz. O zaman da işle konuşmadan anın tadını çıkarmaya çalışıyoruz.”

Haberin Devamı

Melisa Pamuk: Kurt Seyit gibi erkekleri seviyorum
Melisa Pamuk: Kurt Seyit gibi erkekleri seviyorum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!