Melisa baba evinde

Güncelleme Tarihi:

Melisa baba evinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 15:29

Haberin Devamı

Melisa baba evinde

Sakıp Sabancı’nın 17 yaşındaki torunu Melisa Tapan erkek arkadaşı Doğukan Berk Memik ile birlikte geçtiğimiz ay ortadan kaybolmuş, İstanbul polisi ‘zorla kaçırma, alıkoyma’ şüphesiyle alarma geçmişti. Çok geçmeden Melisa Tapan evine geri dönmüş, Sabancı ailesi de Berk Memik hakkında şikayetçi olmuştu. Öğrendiğim kadarıyla annesi Sevil Sabancı ile yaşayan Melisa Tapan, o günden sonra babası Eran Tapan’ın yanına taşınmış.

Rus’tan vazgeçmiyor

Yılın büyük bir bölümünü Rusya’da geçiren işadamı İlker Mengi, sevgili tercihlerini de Rus güzellerden yana kullanıyor. Daha önce Rus Larissa ile boşanmayla sonuçlanan bir evlilik yaşayan, ardından sayısız Rus güzel ile aşk yaşayan Mengi, önceki gün Astoria Alışveriş Merkezi’nde yine bir Rus güzelle görüntülendi. Mengi, Masha Maria adlı sevgilisiyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Kartalkaya’da kar keyfi

Haberin Devamı

İstanbul’a iki saatlik uzaklığın avantajıyla birçok ünlü isim son günlerde Kartalkaya’yı tercih ediyor. Vakko’nun patronu Cem Hakko’nun kendisi gibi kayak tutkunu oğlu Can Hakko’nun yanı sıra “Aşk-ı Memnu”, “Yaprak Dökümü” ve “Ezel” gibi rekortmen dizilere imza atan Ay Yapım’ın genç patronu Kerem Çatay da, 2010 yılının sonunda evlendiği eşi Beril (Göker) ile birlikte Dorukkaya Ski&Mountain Resort’te tatil yaptı. Işıklar Holding’in patronu Uğur Işık da Kartalkaya’yı tercih edenler arasındaydı.

Otizmli çocuklar için

Dünyanın en ünlü buz gösterilerinden Alaaddin On Ice, BKM’nin organizasyonuyla Türkiye’ye geldi. Gösteriler, 27 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında Maslak’taki Parkorman’da yapılacak. Gösterinin, 28 Ocak Cuma akşamı gerçekleştirilecek özel galasının tüm bilet geliri ise, Mine Narin’in Başkanı olduğu, Türkiye’de otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizmli çocukların, ailelerinin yaşamlarının kalitesini artırmak üzere çalışmalarını sürdüren Tohum Otizm Vakfı’na aktarılacak.

İlk gösteri yarın
Galası kısa süre önce İspanya’da yapılan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” gösterisi, yarın Haliç Kongre Merkezi’nde perdelerini açacak. İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından Türkiye’ye getirilen gösteri, 6 Şubat’a kadar toplam 23 gösteriyle çocukların tatiline renk katacak.

Sahte imam

Haberin Devamı

“Geniş Aile” dizisinde Ulvi karakteriyle tanınan Bülent Çolak ile Mahir İpek, Murat Akkoyunlu ve Sinem Öztürk’ün başrolünü paylaştığı “Papaz Kimde” isimli sinema filminin çekimlerine başladı. Çolak’ın sahte bir imamı canlandıracağı komedinin, nisan ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Albümü çıktı

Hepsi grubunun eski elemanı Gülçin’in ilk solo çalışması “Bravo”, dün piyasaya çıktı. Single’da, “Bravo”, “Ara Ara” ve “Yastıklara Sarılıp Yatar mıydın?” adlı üç şarkı var. Şarkıların düzenlemelerinde imzası bulunan Özgür Buldum, “Bravo”nun müzik direktörlüğünü üstlenirken, Erdem Sökmen (akustik ve elektrik gitarlar), Mehmet Akatay (alaturka perküsyon), Özgür Buldum (piyano), Toygun Sözen (alto saksafon) gibi başarılı müzisyenler enstrümanlarıyla Gülçin’e eşlik etti.

Pavyonda klip çekti

Haberin Devamı

Zeliha Sunal “Aşk Bana Kalır” albümünün ikinci klibini “Sevda Yolu” şarkısına çekti. Klibin yönetmeni iKamil Aydın. 1970’li yıllarda meşhur olan “Sevda Yolu” şarkısı için Harbiye’deki Playshow Club adlı pavyonda çekilen klipte Sunal, senaryo gereği yalnız, mutsuz bir kadını canlandırdı.

 

Ailesiyle alışverişte

Beşiktaş’ın yeni transferi Portekizli futbolcu Hugo Almeida, önceki gün İstinye Park’taydı. Eşi, çocukları ve abisiyle birlikte alışveriş merkezine gelen futbolcuya koruması da eşlik etti. Hugo Almeida’nın koruması alışveriş boyunca bütün aile fertlerinden gözlerini bir an olsun ayırmadı.

Nev Günay’ı sevdi

Son albümü “Bir Nev-i Alaturka”da Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren Nev, 14 Ocak’ta ilk kez sahneye çıktığı Günay’da yoğun istek üzerine bir kez daha seyirciyle birlikte olacak.

Müge hız kesmiyor

Haberin Devamı

Müge Anlı, kendi adını taşıyan sosyal sorumluluk projesi ‘Ödev Evleri’ne bir yenisini daha ekledi. Daha önce İstanbul Esenler, Osmaniye, Şanlıurfa, Kocaeli, Kastamonu ve Tokat Niksar’da ‘Ödev Evi’ açan Müge Anlı, 7’nci Ödev Evi’ni Gaziantep Beykent İlköğretim Okulu’nda hizmete soktu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!