Melikgazili çocuklar, büyüklerinin ellerini öptü

Güncelleme Tarihi:

Melikgazili çocuklar, büyüklerinin ellerini öptü
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:45

Melikgazili çocuklar, büyüklerinin ellerini öptü

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri ile MELMEK öğretmen ve öğrencileri, 'Yaşlılara Saygı Haftası' nedeniyle huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların ellerini öptüler ve huzurevi sakinleri ile sohbet ettiler.
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, huzurevi sakinlerinden kendilerini torunları gibi görmelerini istediler ve huzurevi sakinlerini her zaman ziyaret etmek istediklerini söylediler. Ziyarette zaman zaman duygu dolu anlar yaşanırken, çocukların gösterisi, seslendirdikleri şarkı ve türkülerle huzurevinde kalan yaşlılar hoşça vakit geçirdiler.

Yaşlıların tek beklentisinin sevgi olduğunu, bu değerli insanların her gün hatırlanması gerektiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Fırsat buldukça huzurevi, çocuk yuvası gibi kurumları ziyaret ederek toplumda onların yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Bizler gönül dostu bu topluluğun birer üyesiyiz. Birlikte yaşıyoruz. Birçok sebepten dolayı huzurevinde kalan bu yaşlı büyüklerimizin her zaman hayır dualarını almalı ve evlat olarak onlara her şeyin en güzelini yaşatmak için elimizden gelini yapmalıyız. Bizler kimsesizlerin kimsesiyiz. Bu vesile ile bende büyüklerimizi saygı ile ellerinden öpüyor, birlikte mutluluk ve huzur içerisinde bir yaşam sürmelerini diliyorum'' dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!