Melikgazi meclisinde 48 gündem maddesi görüşüldü

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi meclisinde 48 gündem maddesi görüşüldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 16:25

Melikgazi meclisinde 48 gündem maddesi görüşüldü

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Meclisi, Aralık ayı meclis toplantısında 48 gündem maddesi görüşüldü.

Aralık ayı meclis toplantısında 48 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Aralık ayı meclis toplantısında özel gündem ve özel konuklarımızı ağırladık. 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebeti ile Melikgazi Belediyesi olarak engelliler için yapılan çalışmaları anlattık. Ayrıca engelleri kaldırarak dünya şampiyonu olduğumuzu anlattık. Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımında forma giyen Melikgazi Belediyespor futbolcusu Feyyaz Gözaçık ve Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin meclis üyelerimize değerlendirmelerde bulundular” dedi.

Meclis toplantısında 12’si ek olmak üzere 48 maddenin tek tek görüşüldüğünü ifade eden Başkan Büyükkılıç, alınan kararların Melikgazi halkına ve ilçesine hizmet olarak yansıyacağını kaydetti. Büyükkılıç alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak meclis üyelerine teşekkür etti.  

Melikgazi Belediye Meclis Üyesi ve gazi Yılmaz Üçkan ise, toplum olarak hep birlikte tüm engellerin aşılacağını vurgulayarak, Dünya Engelliler Gününü engellilere yapılan hizmet ve yatırımlar ile anlamlı bir şekilde kutladıklarını söyledi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!