Melikgazi, Kayseri'de 1'inci, Türkiye'de 9'uncu

Güncelleme Tarihi:

Melikgazi, Kayseride 1inci, Türkiyede 9uncu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 10:53

Melikgazi, Kayseri'de 1'inci, Türkiye'de 9'uncu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BİR araştırma şirketince Türkiye genelinde yaptığı ankette, Melikgazi Belediyesi Kayseri'de birinci, Türkiye çapında yer alan ilçeler bazında ise 9'uncu sırada yer aldı.
5 Ocak-20 Ocak 2017 tarihleri arasında 30 Büyükşehir’in tüm ilçelerinde toplam 19 bin 520 kişi ile ‘‘CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi’’ yöntemiyle gerçekleştirilen ankette ''En Başarılı Belediye Başkanları'' listesinde, yüzde 52’nin üzerinde başarı oranı yakalayan Belediye Başkanları yer aldı. Büyükşehir Belediyeleri kapsamında bulunan metropol ilçe belediyeleri arasında Yerel Yönetimlerde Başarı Araştırmasında ilçe halkı ile yapılan anket değerlendirmesinde İstanbul Esenler Belediyesi yüzde 63 ile birinci olurken, Melikgazi Belediyesi yüzde 54 ile 9'uncu sırada yer aldı.

Melikgazi Belediyesi olarak gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin sunulmasında vatandaşların memnuniyetinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, ''Bu başarı bize yeter. Melikgazililer hizmetin en iyisini hak ediyor. 30 Büyükşehir'in tüm ilçelerinde 19 bin 520 kişi ile yapılan ankette Melikgazi Belediye Başkanı olarak yüzde 54 oran ile 2016 yılının En Başarılı 9. Belediye Başkanı seçildik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Hizmet sevdalısı güler yüzlü Melikgazi Belediyemizin ekibine, hizmet etmekle onur duyduğum tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!